Categories
Uncategorized

Kako ustvariti personalizirane izdelke s pomočjo tiska?

Darilo sodi med ključne elemente lepšega, boljšega in celo uspešnejšega komuniciranja. S katerim darilom ne boste zgrešili? Kateri nasvet je ključen pri izbiri?

Izbira darila, pa naj bo to osebno ali poslovno, ni lahka naloga. Ko pride do izbiranja daril in obdarovanja, se velikokrat mnogi med nami znajdemo pred veliko dilemo. Kaj izbrati? Kaj mu/ji bo res všeč? Kaj potrebuje? Kje kupiti? Ali je ustrezno in dovolj profesionalno za naše podjetje? V naših mislih se pojavi kar nekaj vprašanj in dvomov. V nadaljevanju bloga vam razkrijemo katera darila so med najpopularnejšimi to sezono in katera si bo obdarovanec zagotovo vtisnil v spomin.

Že od samega začetka človeštva je med ljudmi prisotno obdarovanje. Je eden temeljnih običajev in pomemben del življenja z določenimi pravili, ki je poznan povsod po svetu in v različnih časovnih obdobjih. Namen in vsebina darila sta se skozi obdobja zgodovine spreminjala. Pogosto so sestavni del obredov, kot so rojstvo, krst, poroka, rojstni dnevi… Največkrat pa je orodje za izkazovanje prijateljstva, naklonjenosti, spoštovanja, zahvale in utrjevanja medsebojnih odnosov.

Vsi se razveselimo pozornosti, še bolj pa smo zadovoljni, ko obdarujemo druge ter jim na obraz pričaramo nasmeh. Vendar pa je kljub temu lahko obdarovanje, predvsem pa izbira daril eno najbolj stresnih opravil. Zanimivo je, da ima zahodni svet – kljub preobilju – velike težave z obdarovanjem.

Obdarovanje je vedno primerna in izjemno lepa gesta. Darilo namreč sodi med ključne elemente lepšega, boljšega, včasih celo uspešnejšega komuniciranja.

Med vedno bolj popularnimi darili se letošnjo sezono zagotovo nahajajo personalizirana darila– prava darila za vsako priložnost. Personalizacija pomeni namreč prilagoditev z namenom, da ugodimo interesom točno določene osebe. To nam omogoča neskončno možnosti za pripravo unikatnega in posebnega darila, namenjenega za točno določeno osebo.

Pri personalizaciji izdelka zagotovo najprej pomislimo na pripravo daril, ki nosijo ime prejemnika, njegovo letnico ali oboje. Takšne personalizacije so tudi med najbolj uporabljenimi in popularnimi. To pa še zdaleč ne pomeni, da se omejimo samo na ime in letnico. Možnosti je neskončno. Bolj kot je darilo posebno, tem bolj si ga bo prejemnik tudi zapomnil. Med možnostmi so recimo unikatni zapisi, verzi, letnice, stavki, deli besedila ali deli pesmi, katere poznate le vi in vaš obdarovanec.

Že vsaka malenkost, četudi le ime, je prilagoditev darila ter naredi na prejemnika odličen vtis. To velja tako za osebno, kot tudi za poslovno darilo. Takšno darilo je veliko bolj osebno, nosi posebno sporočilo ter nakaže tudi, da smo vanj vložili več truda in pozornosti. Vse to lahko dosežemo le s preprosto in minimalno prilagoditvijo, ki posamezniku pomeni ogromno. Personalizirana darila naredijo veliko razliko tudi na poslovnem področju, saj lahko le- ta pripomorejo pri vzdrževanju dobrih odnosov s poslovnimi partnerji, vplivajo na prodajne rezultate in celo na poslovne uspehe podjetja. Katera pa so tista najbolj primerna? Glede na res velik izbor izdelkov, je odgovor enostaven. Darila je vedno treba izbirati tako, da bodo kar se da všeč prejemniku, to pa seveda pomeni, da ga moramo vsaj malo poznati. V nasprotnem primeru pa smo za vas pripravili izbor daril, ki jih lahko uporabite v različnih situacijah, ob različnih priložnostih, predvsem pa za različne prejemnike.

Personalizirane skodelice in steklenice

Da bodo jutra ob kavi vedno v pozitivnem vzdušju in čim manj stresna. S personalizirano skodelico boste poslovnim partnerjem, prijatelju ali družinskim članom popestrili odmor. Okrasite jo lahko z imenom, šalo ali motivacijskim nasvetom. Poleg skodelic imamo na voljo tudi termovke in različne steklenice.

  • Personaliziran pisarniški material

Pisarniški material je izjemno uporabno darilo, saj vpliva tudi na boljšo organiziranost in izboljšano delovno okolje. S pisarniškim materialom se srečujemo dnevno in ga imamo vedno pri roki. To je tudi razlog zaradi katerega se bo morda vaš prijatelj, sorodnik alo sodelavec večkrat spomnil na vas. S takšnim darilom le stežka zgrešimo. V Tiskarni Ekart je na voljo velika izbira pisarniškega materiala, od personaliziranih kulijev, rokhttps://www.tiskarna-ekart.si/kategorija/rokovnikiovnikov, namiznih koledarjev, pisalnih blokov, do celo namiznih podlog.

  • Personalizirani tekstilni izdelki

Izmed ponudbe tekstilnih izdelkov lahko izbirate med predpasniki, bombažnimi vrečkami, brisačami, majicami, odejami in celo kapami. Pri izbiri napisa skušajte biti čim bolj izvirni, zgrešiti pa ne morate niti s preprostim zapisom imena prejemnika ali njegovo letnico. Pomembno je, da obdarovanec ve, da ste si vzeli čas ter se zanj potrudili.

Nasvet:

Ob izbiranju daril imejte vedno v mislih te tri kriterije; kakovost, uporabnost darila in dolga življenjska doba.

Rek ”lepo je dobiti, še lepše je dati” je še kako resničen. Darilo podarimo, ker imamo nekoga radi in mu želimo izkazati naklonjenost, ali pa predstavlja znak spoštovanja in pozornosti. Naredimo nekaj lepega drug za drugega.