Categories
Uncategorized

10 nenavadnih idej za poslovna darila

Poslovna darila so že dolgo del poslovnega sveta in so pogosto uporabljena kot način, kako se zahvaliti strankam in zaposlenim za njihovo zvestobo in trud. Vendar pa lahko standardna darila hitro postanejo dolgočasna in neustvarjalna.

Poslovna darila so že dolgo del poslovnega sveta in so pogosto uporabljena kot način, kako se zahvaliti strankam in zaposlenim za njihovo zvestobo in trud. Vendar pa lahko standardna darila hitro postanejo dolgočasna in neustvarjalna. Zato je čas, da razmislimo o nenavadnih poslovnih darilih, ki bodo zagotovo pritegnila pozornost in ohranila dolgoročne odnose s strankami in zaposlenimi. 

V tem blogu bomo raziskali nekaj izvirnih idej za poslovna darila, ki so drugačna od običajnih, a še vedno profesionalna in primerna za poslovni svet.

1. Personalizirane beležke

Personalizirane beležke so edinstveno darilo, ki jih lahko ponudimo zaposlenim, strankam ali poslovnim partnerjem. Z uporabo logotipa in blagovne znamke podjetja jih lahko naredimo zelo posebne in unikatne, prav tako pa lahko prejemniku služijo, kot koristno orodje za pisanje opomb, idej in načrtov. Beležke so priročne in lahko pomagajo pri izboljšanju organiziranosti in produktivnosti posameznika, prav tako pa so lahko izvrstno promocijsko orodje za vaše podjetje.

2. Foto knjiga 

Foto knjiga je odličen način, da vaše zgodbe, dosežke in cilje predstavite na zanimiv in vizualno privlačen način. Gre za izjemno personalizirano darilo, ki ga lahko ponudimo zaposlenim in poslovnim partnerjem kot nekaj, kar jih bo navdihnilo in motiviralo. Foto knjiga lahko vsebuje tudi fotografije z dogodkov, seminarjev ali izletov, ki ste jih organizirali v okviru podjetja.

3. Poslovne vizitke iz usnja 

Izdelava vizitk iz usnja predstavlja profesionalen pristop k predstavitvi vašega podjetja. Vizitke iz usnja so trpežne in praktične, zato jih bodo vaši zaposleni in stranke z veseljem uporabljali. Vizitka z vašim logotipom in kontaktom podjetja bo pomagala pri vzpostavljanju stikov in ohranjanju dobrih odnosov.

4. Personalizirane stenske nalepke 

Personalizirane stenske nalepke so izvirno darilo za poslovne partnerje in zaposlene, ki bo hkrati služilo kot učinkovito orodje za promocijo vašega podjetja. Nalepke z vašim logotipom in sloganom lahko okrasijo pisarne, restavracije ali trgovine ter tako prispevajo k prepoznavnosti vašega podjetja. So odličen način, da predstavite svojo blagovno znamko in izrazite svojo ustvarjalnost. Te nalepke so lahko velike ali majhne, enostavne ali kompleksne in lahko vključujejo logotip ali katero koli drugo sliko ali besedilo. 

5. Fotografije na platnu

Fotografije na platnu so popolno poslovno darilo za zaposlene ali stranke, ki cenijo estetiko in umetnost. Fotografije, ki so natisnjene na platno, so visoke kakovosti in trajne, kar bo vašim strankam in zaposlenim omogočilo, da občudujejo vaše delo še dolgo časa in se občasno spomnijo na vas.

6. Personalizirane majice 

Personalizirane majice so zabavna in izvirna darila za vaše zaposlene in stranke. Majice z vašim logotipom ali sporočilom podjetja lahko služijo kot uniforme za vaše zaposlene ali pa jih bodo vaši zaposleni in stranke z veseljem nosili tudi v prostem času. S takšnimi majicami lahko spodbudite pripadnost in lojalnost do vašega podjetja.

7. Poslovni koledarji

Poslovni koledarji so koristno darilo, ki ga bodo zaposleni in stranke uporabljali skozi celotno leto. Personalizirani koledarji z vašim logotipom ali podrobnostmi bodo zagotovo pritegnili pozornost in vaše podjetje predstavili na privlačen način. Poleg tega lahko koledarji pomagajo ohraniti organiziranost in načrtovanje, kar je ključnega pomena za uspešno poslovanje.

8. Personalizirani predpražniki

Personalizirani predpražniki so posebna darila, ki predstavljajo vaše podjetje in lahko služijo kot dekoracija na vhodu v pisarno ali dom. Predpražniki so lahko personalizirani z logotipom ali drugimi podrobnostmi in so lahko odličen način za spodbujanje blagovne znamke. Poleg tega bodo predpražniki zadržali umazanijo in vlago iz čevljev, kar bo prispevalo k čistejšemu in bolj urejenemu delovnemu okolju.

9. Embalaža z vašim logotipom 

Posebna embalaža z vašim logotipom je odlična izbira za predstavitev poslovnih daril na profesionalen in enostavno prepoznaven način. Personalizirana embalaža bo dodala pridih elegance in zagotovo pustila dober vtis na prejemnike darila. Poleg tega lahko embalaža služi tudi kot oglaševalski material za vaše podjetje.

10. Personalizirane nalepke za steklenice vina

Personalizirane nalepke za steklenice vina so odlična izbira za stranke in poslovne partnerje, ki se jim lahko zahvalite za sodelovanje ali dosežke. Nalepke lahko personaliziramo z logotipom ali drugimi podrobnostmi, kar bo naredilo darilo še bolj posebno. Poleg tega lahko nalepke služijo tudi kot dekoracija na domačih zabavah ali v restavracijah ter predstavljajo odlično promocijsko orodje za vaše podjetje.

Kam po kakovostna poslovna darila?

Za zaključek lahko povzamemo, da so nenavadna poslovna darila lahko izjemno učinkovita pri spodbujanju poslovnih odnosov in povečanju prepoznavnosti vašega podjetja. S pravilno izbiro darila lahko ustvarite nepozaben vtis in se izognete tipičnim in dolgočasnim darilom. Tiskarna Ekart vam lahko pomaga pri izdelavi personaliziranih poslovnih daril, ki bodo ustrezali vašim potrebam in zahtevam.