Categories
Uncategorized

Poslovna darila za vse dni v letu

Prava sreča je v dajanju, ne prejemanju. Kakšna darila si bo vaš poslovni partner zapomnil najbolje? Katera poslovna darila so ta trenutek najpopularnejša?

Prava sreča je v dajanju, ne prejemanju. Kakšna darila si bo vaš poslovni partner zapomnil najbolje? Katera poslovna darila so ta trenutek najpopularnejša?

Obdarovanje je čudovita stvar. Vsi se razveselimo pozornosti, še bolj pa smo zadovoljni, ko obdarujemo druge ter jim na obraz pričaramo nasmeh. Vendar pa je kljub temu lahko obdarovanje, predvsem izbira daril eno najbolj stresnih opravil. Izbira daril, pa naj gre za praznična, rojstnodnevna ali pa poslovna darila, je prava muka, ko se znajdemo pred dejstvom, da nimamo pojma, kaj si obdarovanec želi oziroma kaj bi bilo zanj primerno.

Naj vas situacija ne skrbi preveč, saj vam v nadaljevanju ponujamo najpopularnejša in izjemno uporabna poslovna darila.

1. Pisarniški material

Pisarniški material je izjemno uporabno darilo, saj vpliva na boljšo organiziranost in izboljšano delovno okolje. S pisarniškim materialom se srečujemo dnevno in ga imamo vedno pri roki. To je tudi razlog zaradi katerega se bo morda vaš poslovni partner večkrat spomnil na vas ter vas imel v mislih. S takšnim darilom le stežka zgrešimo. V Tiskarni Ekart je na voljo velika izbira pisarniškega materiala, od personaliziranih kulijev, rokovnikov, namiznih koledarjev, pisalnih blokov, do celo namiznih podlog.

2. Tehnološki dodatki

Zraven pisarniškega materiala za boljšo organiziranost in funkcionalnost delovnega mesta poskrbijo tudi tehnološki dodatki. V današnjem vedno bolj tehnološkem svetu so ti vedno bolj nujni, predvsem pa so izjemno uporabni. Prihranijo nam veliko dela ter omogočijo, da smo še bolj učinkoviti in hitri pri delu. Najpopularnejši tehnološki dodatki za poslovna darila so USB ključki, trdi diski, slušalke, računalniške miške itd.

3. Torbe in nahrbtniki

Po prvih dveh klasičnih idejah vam ponujamo nekaj malenkost drugačnega in morda zanimivejšega. Če vam velikokrat zmanjka idej za nova in posebna darila, so to lahko torbe in nahrbtniki. Vaši poslovni partnerji se bodo tega darila zagotovi zelo razveselili, saj bodo spoštovali vaš trud in domiselnost. Za takšno darilo se lahko odločite tudi za kakšno bolj posebno priložnost, kot je na primer novo sodelovanje, rojstni dan ali kakšen drug praznik. Izbirate lahko med različnimi modeli in velikosti.

4. Kape

Odlična ideja za poslovno darilo so tudi kape! Nekoliko nenavadno, vendar vedno dobrodošlo in zelo uporabno darilo. Presenetite vaše poslovne partnerje z unikatnim poslovnim darilom.

5. Dežniki

Naj bo še tako deževen in turoben dan obarvan z dobrimi poslovnimi idejami, veliko domisli in veliko pozitivne energije.

6. Skodelice in steklenice

Da bodo jutra ob kavi vedno v pozitivnem vzdušju in čim manj stresna. S personalizirano skodelico boste poslovnim partnerjem popestrili odmor. Okrasite jo lahko z imenom, šalo ali motivacijskim nasvetom. Zraven skodelic so na voljo tudi termovke in različne steklenice. Takšno darilo ni le estetsko privlačno, temveč je tudi funkcionalno. Poslovni partnerji lahko steklenico ali termovko uporabljajo tudi za daljša potovanja, sestanke, piknike in druge priložnosti.

7. Darilne vrečke

Za na konec pa vaš se spomnimo, da darilo zmeraj izgleda lepše in bolj profesionalno, če ga podarimo skupaj z darilno vrečko ali pa ga zavijemo v darilni papir.

Ob žarečih očeh obdarovanca boste prejeli nekaj dragocenega tudi sami.