Categories
Uncategorized

4 IDEJE ZA UPORABNA POSLOVNA DARILA

Bliža se konec leta in veseli december, čas za obdarovanje vaših zaposlenih ter poslovnih partnerjev.

To pa je lahko tudi eden izmed odličnih načinov, kako jim pokazati hvaležnost za njihov trud, zvestobo in sodelovanje v letu, ki se počasi izteka ter jih motivirati za prihajajoče leto.

Bliža se konec leta in veseli december, čas za obdarovanje vaših zaposlenih ter poslovnih partnerjev.

To pa je lahko tudi eden izmed odličnih načinov, kako jim pokazati hvaležnost za njihov trud, zvestobo in sodelovanje v letu, ki se počasi izteka ter jih motivirati za prihajajoče leto.

Pri izbiri poslovnih daril morate biti, poleg kakovosti in estetskega izgleda daril, pozorni predvsem na njihovo uporabnost, saj ni hujšega kot pa podariti darilo, ki ga oseba ne bo nikoli uporabila in se bo na njem zgolj nabiral prah.

Ravno zato pa smo za vas pripravili 4 ideje za uporabna darila, ki jih lahko v prihajajočem mesecu podarite vašim zaposlenim in poslovnih partnerjem.

DEŽNIKI

Dežnik je odličen kot poslovno ali promocijsko darilo in spada pod zelo uporabna darila in jih ni nikoli preveč, saj se nemalokdaj zgodi, da nas preseneti močan dež, mi pa nimamo s sabo dežnika ali pa ga v jutranji naglici nismo imeli časa iskati.

To je eno izmed daril, ki ga ljudje brez dvoma obdržijo in uporabljajo dlje časa, celo več let.

V Tiskarni Ekart pa imamo za vas na voljo tudi različne modele, barve, dizajne  in velikosti dežnikov, ki bodo zagotovo razveselili zaposlene.

PISALA

Za pisala bi lahko rekli, da so postala že kar klasika med poslovnimi darili, saj tudi za njih drži, da jih ni nikoli preveč in zmeraj pridejo prav.

Da pa se bodo zaposleni in poslovni partnerji ob uporabi pisal vedno spomnili na vas oziroma vašo blagovno znamko ali podjetje, vam lahko v Tiskarni Ekart na njih natisnemo tudi vaše ime, logotip ali slogan podjetja.

ROKOVNIKI

Rokovniki so v tem (pre)hitrem tempu življenja postali skoraj da nujna oprema vsakega posameznika, saj močno pripomorejo k organiziranosti, kar nam omogoča, da v najkrajšem možnem času naredimo vsa opravila in nam tako ostane še nekaj kakovostnega časa zase in svoje najbližje.  

STEKLENICE

Steklenice za vodo za večkratno uporabo so odlično poslovno darilo iz več razlogov.

Dva glavna razloga pa sta to, da nam pomagajo ostati hidrirani, saj marsikdo dnevno zaužije premalo tekočine, če pa ima ob sebi vedno steklenico, ga ta opominja, da mora piti. Prav tako pa so steklenice za večkratno uporabo prijazne okolju, saj ni potrebe po vsakodnevnem kupovanju plastenk, ki močno onesnažujejo okolje.

Za vse poslovna darila se lahko obrnete na Tiskarno Ekart, kjer imamo na voljo pestro izbiro kakovostnih in ugodnih poslovnih daril. Poleg tega pa vam lahko tudi personaliziramo poslovna darila, tako da na njih natisnemo logotip, ime ali slogan podjetja.

Za več informacij pa nam pišite na info@tiskarna-ekart.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja