Categories
Uncategorized

Neobičajni promocijski izdelki politične kampanje

Kandidiranje za predsednika, župana ali katerega koli drugega predstavnika zahteva določeno mero prepričevanja. Seveda je najbolj važno, da se dobro zasnuje program, vrednote in cilje, vendar predstavitev le teh širši množici, je drugi najpomembnejši korak. Pri tem ogromno vlogo igrajo promocijski izdelki namenjeni opominjanju in prepričevanju volilcev.

V nadaljevanju vam bomo predlagali 4 neobičajne metode trženja s promocijskim materialom. Neobičajne pa zato, ker seveda vsi najprej pomislimo na brošure, vizitke, plakate itd. naslednji pa mnogokrat ostanejo prezrti.

Transparenti in veliki napisi

Poskrbite, da vaš napis izstopa. Pri tem je primarno važen branding in oblikovanje, takoj za tem pa velikost, oblika in postavitev. Velike transparente lahko izobesite ob cestah ali nad cestami, da so vidni vsem. Poleg tega se lahko poslužite tudi City light plakatov, ki ob cestah lovijo pozornost vse dele dneva.

Nalepke

Ne glede na to, ali uporabljate taktike gverilnega trženja ali ne, so nalepke volilne kampanje še ena učinkovita (in cenovno dostopna!) ideja za obdarovanje podpornikov in za promocijo vas ali vašega kandidata. Z njimi lahko oblepite kar želite, zunanjost predmetov, obleke ljudi ali celo avte, ki nato prenašajo sporočilo kamorkoli gredo. Ni presenetljivo, da ko se začne sezona političnih kampanj, nalepke  z duhovitimi slogani  ali živahnimi logotipi na odbijačih postanejo običajen prizor. Potrudite se pri oblikovanju kar se da privlačnih nalepk, ki jih bodo vaši podporniki z veseljem razkazovali na svojih osebnih predmetih. Kdo ve, morda jim bo uspelo prepričati neodločenega volivca ob naslednjem obisku fitnesa ali lokalne kavarne.

Potiskana pisala

Kdo ne mara uporabnega darila? Vsem kdaj pride prav promocijsko pisalo, zato je zelo verjetno, da bo kdorkoli hvaležen vaše trženjske uporabne malenkosti. Pisala so idealen predmet za potisk po celotni površini in so v uporabi veliko dlje, kot kakšne tiskovine.

Promocijske broške

Priponke po meri so zabaven in enostaven način za izražanje podpore določenemu kandidatu ali politični stranki. Razdelite jih svojim volivcem, da bodo zlahka prepoznali druge podpornike. Prav tako, bo vaše sporočilo vidno vsem njihovim sogovorcem in imelo izjemen vpliv na širšo množico.

 Kam po najboljši promocijski material?

V Tiskarni Ekart vam potiskamo kar želite, kakorkoli želite. Ponujamo vam tisk tako na konvencionalne oblike, kot tudi na predmete nepravilnih oblik, kot so pisala, broške in ostali promocijski izdelki.

Pošljite povpraševanje še danes! Naj vaša volilna kampanja izstopa s kvalitetnim promocijskim materialom Tiskarne Ekart.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja