Categories
Uncategorized

Tisk puloverjev za študente

TISKANJEUNIVERZITETNIH PULOVERJEV

Prehod na univerzo je lahko za mnoge študente težaven čas. Misel na študij je za nekatere lahko ogromna skrb, še posebej, ko ugotoviš, da si le ena mala mravljica med tisočimi. Zato je vključevanje v novo okolje pomemben del univerzitetne izkušnje, s katero se gradi tudi pripadnost svoji univerzi oziroma fakulteti ter ostalim pripadnikom te organizacije. Znotraj različnih klubov in društev lahko srečate svoje najbližje prijatelje, ugotovite, kaj imate skupnega, in ustvarite spomine za vse življenje. Enotnost in povezanost, ki jo čutite na osebnostni ravni boste zagotovo želeli pokazati tudi navzven. Za to ni boljšega načina kot potiskana oblačila z znamenjem univerze.

Tiskano blago, kot so personalizirani puloverji s kapuco, ima pri tem pomembno vlogo. In nošenje nečesa, kar vas identificira kot del kolektiva, lahko naredi čudeže za boljšo samozavest, spoštovanje ter povezanost študentov.

Zakaj kot univerzitetni krožek ne bi pokazali svoje povezanosti med ekipo in investiralal v prilagojene promocijske materiale, kot so puloverji s kapuco po meri? Mi menimo, da je to odlična ideja, ki izhaja iz primerov dobrih praks z ameriških in britanskih univerz.

Pomagali vam bodo podpreti vašo ekipo, ponazarjali vaše skupne interese in strasti ter so tudi del spominkov, ki jih boste vi in ​​člani vaše družbe dejansko želeli nositi. Če ste se za študij na fakulteti morali preseliti v drugo mesto so potiskani puloverji za študente tudi odlično datilo za družinske člane in prijatelje iz domačega kraja.

Potiskani univerzitetni puloverji s kapuco

Kar se tiče študentskih stereotipov, kot je prehrana s študentskimi boni in zabave med tednom, verjetno najbolj drži tisti, da imajo študentje večino časa oblečene udobne puloverje! V redu, morda je v vseh nekaj resnice, vendar zaenkrat pozabimo nanje. Za univerzo ni boljšega promocijskega izdelka, ki bi bil bolj primeren za študente, kot so po meri potiskani puloverji s kapuco, odlično sredstvo za oglaševanje blagovne znamke ali fakultete, ki pritegne tudi študente. Kaj več bi si lahko želeli?

Študenti se radi počutijo, kot da so del nečesa, pa naj bo to športna ekipa, umetniško društvo ali majhen klub, ki temelji na skupnih interesih. Personalizirani potiskani puloverji s kapuco so primerni za kakršen koli dogodek ali organizacijo, študenti pa nosijo svoje potiskane poluverje s ponosom. Ugotavljamo, da personalizirane puloverje s kapuco večinoma nosijo na tekmovalnih dogodkih, da izkažejo podporo in solidarnost svoji ekipi, hkrati pa jih nosijo tudi po prostorih fakultet in med predavanji. Ta vzdržljiv izdelek je tudi vseživljenjska naložba, saj študenti kupujejo potiskane univerzitetne puloverje s kapuco kot spominke, da bi se spomnili svojega časa na univerzi. Kot lahko vidite, obstaja ogromno razlogov, zakaj so puloverji s kapuco po meri popolna naložba.

Obstaja tudi ogromno načinov, kako lahko oblikujete svoj prilagojeni pulover s kapuco, tako da se ujema z videzom in dizajnom vaše univerze oziroma fakultete. Eden od načinov, kako lahko resnično naredite vtis, je z vezenim dizajnom. Številna podjetja in organizacije ugotovijo, da je to res učinkovita tehnika, ko želijo svojim oblačilom dodati imena ali logotip in je pogosto pika na i, ki jim da tisti ekstra personaliziran videz. Tudi za takšna vrste oblikovanja univerzitetnih puloverjev poskrbi Tiskarna Ekart, ki ima venomer na zalogi sirok asortiment najrazličnejših tekstilnih izdelkov.

Študentska cena

Zavedamo se, da študentje pogosto živijo s skromnim proračunom in varčujejo, kolikor je le mogoče, zato je naša filozofija: kakovostna in dostopna personalizirano potiskana oblačila za vse! Delali bomo v okviru vašezmožnosti plačila in ponudili konkurenčne cenovne rešitve. To dosegamo, ker imamo na TONE odličnih oblačil, vključno z veliko stroškovno učinkovitimi možnostmi iz visokokakovostnih materialov in sodobnimi stroji za tisk. Želimo, da imate odlično izkušnjo z naročanjem pri nas, kar vključuje tudi pridobitev najboljših oblačil po meri po najboljši ceni. Povejte nam, kakšen je vaš proračun, in zagotovili vam bomo, da vam lahko pomagamo najti prave puloverje za vas.

Odločitve, odločitve …

Eden od razlogov, zakaj smo tako prepričani, da lahko najdemo pravo oblačilo za vas, je ta, koliko možnosti oblačil imamo na voljo. Naš celoten katalog vsebuje vse, kar si lahko zaželite – od kratkih majic po meri do puloverjev in celo oblačil za hladnejše vreme. Vse naše različne kategorije oblačil imajo na izbiro ogromno različnih modelov, od katerih ima vsako svoje edinstvene barve. Vedno boste lahko našli oblačilo, ki je pravo za vas, z barvami, ki se popolnoma ujemajo s podobo vašega društva, krožka, fakultete oziroma univerze. Zavedamo se tudi, da je število oblačil, ki jih imamo, lahko na svoj način preveliko. Zato imamo se lahko vedno pogovorite z našimi zaposlenimi, ki so vam pripravljeni pomagati! Kot smo rekli, želimo, da je ta postopek za vas čim lažji in brez stresa. Komaj čakamo, da vas vidimo v vašem novem univerzitetnem puloverju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja