Categories
Uncategorized

Tiskanje navijaških šalov

Povpraševanje po tiskanih navijaških šalih je veliko, še posebej v času pred številnimi prvenstvi in drugimi tekmovanji. Običajno se tiskani šali po meri uporabljajo za predstavljanje edinstvenega sloga in kulture športnega kluba, reprezentance ali individualnega športnika. Izkušeni strokovnjaki za tiskanje iz Tiskarne Ekart vam lahko pomagajo pri tiskanju katerega koli dizajna na vaš navijaški šal.

Na šale je mogoče natisniti široko paleto modelov in vzorcev. No, navijaški šali pa niso uporabni samo zato, da predstavljajo edinstven slog, ki povezuje vse ljubitelje določenega športnega kolektiva, ampak se uporabljajo za različne druge namene.

Šale po meri lahko uporabite za trženje svojega izdelka, izkazovanje podpore svoji najljubši športni ekipi, uporabite jih kot darila itd. Poleg tega so lahko odlično darilo za vsako praznovanje. Tukaj, v tem članku, bomo razpravljali o različnih nasvetih za oblikovanje navijaškega šala po meri.

Ta vrsta šala vam lahko pomaga pokazati, da ste naklonjeni svoji ekipi. Športni navdušenec običajno takšne šale nosijo na tekme svoje ekipe, mnogi pa jih tudi zbirajo.

Strokovnjaki za tiskanje šalov vam lahko pomagajo pri tiskanju vseh vrst navijaških pripomočkov. Tiskarna Ekart tiska športne šale, študentske ali šale za podjetja. Korporacijski šali se uporabljajo za širjenje prepoznavnosti blagovne znamke in pridobivanje zaupanja strank. Preberite naslednje nasvete za oblikovanje popolnega navijaškega šala za vašo ekipo:

1. Ustvarite preprost in jasen dizajn

Vedno naj bo vaš dizajn preprost, da pogled na vaš šal ne povzroča kaosa. Enostavna zasnova je videti privlačna in lahko pomaga pri preprostem posredovanju sporočila vaši ekipi. Slike na nogometnem šalu po meri morajo biti jasne in omejene. Če izberete preveč slik za prikaz na vašem šalu po meri, bo to povzročilo nered. Prav tako naj bo vaše sporočilo kratko in privlačno, na primer ime ekipe in navijaški vzklik.

2. Bodite pozorni na podrobnosti

Nogometni potiskani šali so pravokotne oblike in velike velikosti. Pri ustvarjanju modelov za vaš šal s potiskom po meri bodite pozorni na podrobnosti. Za tiskanje besedila in logotipa morate uporabiti ves prostor šala. Tako kot šale po meri lahko logotip svoje najljubše ekipe natisnete tudi na majice.

3. Stran od roba

Pri tiskanju dizajna na šal je pomembno upoštevati, da mora biti dizajn oddaljen od roba šala. Videti bo čudovito, če ima vaš dizajn šal malo prostora na mejah. Celoten vzorec lahko zlahka zapolni prostor šala, vendar naj ostane prostor ob robovih.

4. Izberite kontrastno barvo

Izbrati morate pogodbeno barvo za dizajn šala po meri. Barva besedila, barve logotipa in barva izrezkov se morajo razlikovati od barve blaga. Kontrastna barva bo zagotovila, da bo vaš dizajn šala po meri jasno viden in bo izgledal privlačno.

5. Pametno izberite barve za tiskanje

Morate pametno izbrati barvo dizajna. Priporočljivo je, da izberete manj barv, če imate omejen proračun. Vendar morate za svoje besedilo izbrati samo dve barvi ali manj. Če izberete toliko različnih barv za besedilo, bo nastalo naključno. Poleg tega vaš izrezek in drugo oblikovanje ne sme vsebovati toliko različnih barv.

6. Nikoli ne izberite belega ozadja

Priporočljivo je, da nikoli ne izberete belega ozadja šala. To je zato, ker se belo ozadje zlahka umaže. Izberi drugo barvo razen bele, da bo tvoj šal videti kot nov. Nikoli ne smete izbrati svetlih odtenkov. Za ozadje šala lahko izberete katero koli temno barvo.

7. Natisnite logotip na rob

Na rob nogometnih šalov po meri natisnite logotipe. Priporočljiv je tisk na robu, saj mora biti logotip vaše najljubše ekipe viden, tudi če si šal ovijete okoli vratu ali ga obesite na ramo.

Večina nogometnih šalov po meri je potiskanih tako. No, če želite logotip natisniti na drugačen način, lahko to storijo na vaš način. Toda logotip na robu bo imel smisel in bo pokazal vašo podporo vaši najljubši ekipi.

8. Najemite strokovnjaka

Iskali ste uglednega in izkušenega ponudnika tiskarskih storitev. Preden najamete katerega koli strokovnjaka, morate preveriti njegovo kakovost dela s preverjanjem nekaterih starih vzorcev. Izkušeni strokovnjaki lahko natisnejo dizajn na nogavice po meri.

Prav tako se morate prepričati, ali so dobri v tiskanju šal po meri ali ne. Vsi tiskarski strokovnjaki niso sposobni natisniti motivov na šal. Ko najamete strokovnjake za tiskanje, morate deliti podrobnosti o oblikovanju.

Razumeli bodo vaše potrebe in zahteve ter končno natisnili dizajn na šal. Omeniti morate tudi rok za delo, da bodo opravilo opravili pred rokom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja