Categories
Uncategorized

Vezenje na tekstil

Vezenje na tekstil bo oblačilom vašega podjetja dodalo inovativen, personaliziran ter eleganten izgled, z vezenjem na oblačila pa boste blagovno znamko svoje organizacije predstavljali v boljši luči, vsakič ko stopite preko praga svojega podjetja.

6 razlogov ZA vezenje na tekstil 

Vezenje na tekstil bo oblačilom vašega podjetja dodalo inovativen, personaliziran ter eleganten izgled, z vezenjem na oblačila pa boste blagovno znamko svoje organizacije predstavljali v boljši luči, vsakič ko stopite preko praga svojega podjetja. 

Vzpostavljanje in vzdrževanje stikov ter odnosov s poslovnimi partnerji in trženje z oblikovanjem javne podobe sta pomembna dejavnika vsakega posla. Podjetniki so dolžni po najboljšim močeh dostojno zastopati svoje podjetje in ob enem poskrbeti, da tudi njihovi zaposleni ne mečejo slabe luči na njihovo blagovno znamko. Eden izmed najboljših načinov, za dosego teh ciljev so po meri izdelana ter oblikovana delovna oblačila. Kljub porastu najrazličnejših vrh digitalnega tiska na tekstil, vezenja ostaja tehnika, ki bo večno ostala v modi.

Čeprav se vezenje morda na prvi pogled zdi nekoliko staromodno v primerjavo z masovno proizvodnjo tiskanega tekstila, se vezenje na tekstil še naprej uporablja tudi pri proizvodnji največjih in najbolj priznanih svetovnih konfekcijskih znamk. Milijoni podjetji se ob izdelavi delovnih oblačil in uniform odločajo za personalizirano vezenje.

V nadaljevanju bloga se bomo posvetili razlogom in razlagam, iz katerih izvirajo odločitve številnih podjetji, ki se odločajo za vezenje na tekstil.

ZAKAJ?

Vezenje ostaja ena izmed najpogostejših metod za upodobitev logotipov in ostale dekoracije na konfekcijske kose oblačil. V naslednjih odstavkih se bomo sprehodili skozi nekaj izmed razlogov, zakaj je temu tako. 

Vezenje na tekstil je raznoliko

Vezenje na tekstil kupcu ponuja obilico različnih in raznolikih možnosti – od vezenja na kape s šiltom, brisače, polo majice, nahrbtike ter praktično vse druge vrste oblačil in modnih dodatkov. Končni rezultati vezenega logotipa so od izdelka do izdelka konstantni in sporočajo visoko vrednost. V današnjem času je z vezenjem mogoče ustvariti skoraj neskončno mnogo poljubnih oblik in vzorcev, v najrazličnejših velikostih in barvnih odtenkih.

Vezenje na tekstil je kvalitetno

Kakovost tiska, pa naj gre za digitalni, offset, sitotisk ali katero izmed drugih vrst, se ne more primerjati z vrednostjo, ki jo zagotavlja kvalitetno izvezen detajl na oblačilu. Vezenje je v zavesti ljudi povezano s kvalitetnejšimi materiali in načini izdelave oblačil. Na primer, izvezen logotip bi na nekvalitetni majici iz tanke tkanine dajal napačen vtis. Višja kot je kvaliteta izdelave, višja je tudi zaznana vrednost vaše blagovne znamke.

Vezenje na tekstil je primerno za mala naročila

Vezenje je primerna in priljubljena opcija pri naročilih manjših količin kosov oblačil. Tiskanje se kot cenejše možnost po navadi izkaže ob večjih količinah, svoje ekonomije obsega pa začne izkoriščate ob velikih naročilih. Vezenje je stroškovno učinkovita izbira pri obdelavi peščice personaliiranih, unikatnih konfekcijskih kosov.

Vezenje je vzdržljivo

Kvalitetno izdelano vezenje je izredno vzdržljivo in trajno. Niti ob večkratnem pranju ob velikih temperaturah in večih urah nošenja, vezeni logotipi za razliko od tiskanih ne zbledijo ali izgubijo svoje oblike. V večih primerih je tekstil oblačila tisti, ki zobu časa podleže pred vezenim artiklom.

Vezenje po meri razumite kot investicijo. S svojo trajnostjo bo dlje časa ohranilo tisti razkošen in luksuzen videz, ki ga oblačila ne dobijo ob tisku, ki hitreje zbledi, pogosto pa se poškoduje tudi ob likanju. S primerno nego lahko vezenine svojo podobo ohranijo več let, potencialno pa tudi do konca življenjske dobe oblačila ali celo samega lastnika. Seveda to ni pomemben dejavnik pri vezenju na promocijske tekstile, ki bodo uporabni na enkratnem dogodku, je pa pomembnejši faktor pri odločitvi o vezenju na uniforme. 

Vezenje na tekstil je elegantno

Gradnja blagovne znamke se pogosto začne s prvim vtisom. Lično oblikovan in kvalitetno izvezen logotip na vaši polo majici, ali suknji bo vašim potencialnim klientom in bodočim strankam predal občutek profesionalnosti ter zaupanja.

Premium in unikaten občutek, ki ga boste občutili ob nošenju tekstila z vezenjem bo podzavestno vplival tudi na vaše sogovornike. Zaposleni, oblečeni v delovna oblačila z izvezenim logotipom, bodo vašemu podjetju služili kot subtilni premikajoči se oglasni panoji.

Vezenje na tekstil je personalizirano in prilagodljivo

Vaši zaposleni in celo redne stranke se bodo počutile bolj cenjeno, če bodo delavci v vašem podjetju nosili oblačila z vezenimi logotipi in napisi. Če imena ali priimke vaših zaposlenih z vezavo upodobite ob logotipu vašega podjetja, bo to utrdilo pripadnost vaši blagovni znamki in samozavest zaposlenih, s tem pa tudi klimo na delovnem mestu. 

KJE IN KAKO?

Vezenje je zaradi svoje dodane vrednosti in oplemenitenja tekstilnih izdalkov pridobilo veljavo cenjene tehnike dekoracije, ki pa za izvedbo zahteva znanje, izkušnje ter primerno strojno opremo. Če želite svoja oblačila ali tekstil vašega podjetja oziroma oziroma organizacije opremiti z različnimi vrstami vezenih vzorcev, našitkov, emblemov in logotipov, vas vabimo, da to nalogo zaupati Tiskarni Ekart. V Ekart Design vam s pomočjo najnovejših visokotehnoloških strojev priznane blagovne znamke Tajima in sofisticiranih računalniških programov vaše tekstilne izdelke opremimo s kvalitetnim vezenjem. 

Naj gre za najrazličnejše vrste kap, majic, puloverjev, jaken, hlač, poslovnih ali potovalnih torb in nahrbtnikov, izdelanih iz raznih materialov kot so bombaž, volna, svila, usnje, termovelur ali keper – v Tiskarni Ekart vezemo na vse. Za več informacij o vezenju nas obiščite na naši spletni strani, za oddajo naročila pa nas kontaktirajte

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja