Categories
Uncategorized

Top 5 daril za zaposlene

Medtem ko zaposleni naredijo svoje delo tako, da prispevajo k najboljšemu interesu svojega podjetja, jih mora podjetje/delodajalec ohraniti angažirane in se počutiti cenjeno. Vsa podjetja nimajo dovolj proračuna, da bi svoje zaposlene presenetila z bogatimi korporativnimi darili, zato lahko vsaj ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi in obletnice dela, poskušajo zaposlenim narisati svetel nasmeh na obraz. Če ste kot delodajalec zmedeni glede tega, kaj lahko podarite kot kul rojstnodnevno darilo za osebje, potem je tukaj popoln vodnik za vas!

TOP 5 DARIL ZA ZAPOSLENE

»Za vso dobro delo, ki ste ga opravili, ni dovolj reči, da ste le dober sodelavec. Ste tudi odlična oseba! Naj bo vsak dan poln veselja, dobrega zdravja in čudovite sreče. Uživajte v praznikih in novem letu, ki je pred vami.”

Samo čestitka – Bo to dovolj? Mi mislimo, da ne.

Pripadamo državi, katere kulture, tradicije, morala in temeljne korenine vsega ležijo v ČUSTVIH ljudi. Enako pravilo se uporablja v osebnem in poklicnem življenju osebe. Medtem ko zaposleni naredijo svoje delo tako, da prispevajo k najboljšemu interesu svojega podjetja, jih mora podjetje/delodajalec ohraniti angažirane in se počutiti cenjeno. Vsa podjetja nimajo dovolj proračuna, da bi svoje zaposlene presenetila z bogatimi korporativnimi darili, zato lahko vsaj ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi in obletnice dela, poskušajo zaposlenim narisati svetel nasmeh na obraz. Če ste kot delodajalec zmedeni glede tega, kaj lahko podarite kot kul rojstnodnevno darilo za osebje, potem je tukaj popoln vodnik za vas! 

Ta poslovna darila za zaposlene bodo zagotovo poskrbela, da se bodo počutili blagoslovljene in se počutili motivirani, da še bolj trdo delajo za podjetje. Zato poskrbite, da boste del svoje stopnje dobička pustili ob strani, da boste te čudovite ideje za poslovno darilo zaposlenih vključili na njihove prihajajoče przanike. Verjemite nam, moč vseh majhnih stvari in dejanj prijaznosti imajo večni vpliv v mislih in srcu vseh. In ne skrbite, vse te ideje za darila za zaposlene lahko preprosto kupite kot darila za rojstni dan na spletu ali pri Tiskarni Ekart.

Blagoslovite jih s pomlajevalno izkušnjo

V nekem trenutku življenja tudi najbolj redni obiskovalec pisarne potrebuje odmor od pisarniškega dela in izpolnjevanje rokov. Zato jim nekaj podarite – spodbudite jih, naj si vzamejo nekaj časa od svojega uradnega urnika in obiščejo pomlajevalni center, ki ponuja storitve, kot so spa, salon, masaža ali manikura/pedikura. Pomagajte jim pozabiti vse pretekle nerede in jim pomagajte sprejeti nove izzive. Na njihov rojstni dan jim podarite darilno kartico za zdravilišče ali salon – nekaj takega je odlična darila za rojstni dan za pisarniško osebje.

Darilne kartice

Ravno ko si ne morete omisliti nekaj korporativnih daril za rojstni dan za zaposlene, vam pride misel, da bi svojo ljubezen podaljšali v obliki darilne kartice ali bona. Eden najpametnejših, a stroškovno učinkovitih načinov, kako razveseliti svoje zaposlene ob rojstnem dnevu, je preprosto podariti darilno kartico ali bon nekaterih priznanih blagovnih znamk oblačil in izdelkov za nego kože. Poleg tega vam ni treba sedeti ves radoveden, da bi ugotovili, kaj podariti. Zato je absolutna win-win situacija za obe strani – delodajalca in zaposlenega. Dodajanje "srečne" rojstnim dnevom nad blaženimi rastlinami Od povečane koncentracije do nadzora ravni vlažnosti do privabljanja »Chi«, je namizna rastlina odlično darilo za vaše zaposlene. Poiščete lahko nenavadno rastlino za mizo v lončkih z napisom »veseli rojstni dan« in jo lahko prilagodite svojim posebnim zaposlenim, katerih rojstni dan je. Ker je seznam ugodnosti, s katerimi nas blagoslavlja obrat, neskončen, bo vaš zaposleni morda postal bolj predan, motiviran in osredotočen na doseganje svojih delovnih ciljev.

Prosti rojstni dan

Prepotrebno darilo ali bolj kot blagoslov. Kaj mislite, da dejansko je? Kot delodajalec lahko pomislite na delovno obremenitev in pritisk, s katerim se lahko soočajo vaši zaposleni, in priložnost, kot je rojstni dan, zahteva kratek odmor ali prost dan. Blagoslovite svojega zaposlenega s popustom in opazujte, kako se njegov/njen nasmeh iz čistega veselja postaja širši.

Personalizirane pisalne potrebščine

Ne le kot darilo, ampak je prepotrebna pisarna, ki je nujna za vsakega zaposlenega. Ne glede na to, preden greste v sejno sobo ali si zapišete nekaj idej, personalizirane pisalne potrebščine, kot je komplet peres za mleko, dvignejo moralo zaposlenega in ga osrečijo. Ker je njegov/njen rojstni dan, ga lahko prilagodite v skladu s kul, nenavadno temo za rojstni dan in tako postane premišljeno rojstnodnevno darilo.

Torej, to je bilo nekaj idej za daril, ki so popolnoma primerne za obdarovanje vaših zaposlenih na njihove rojstne dneve. Ne glede na to, kar jim nameravate dati, poskusite obdržati svoje profesionalno vedenje, malo stran in mu dajte nekaj pristne skrbi in spoštovanja. Vaše obdarovanje jim bo zagotovo všeč!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja