Categories
Uncategorized

Tiskarna – tiskanje majic in ostale tiskarske storitve

S prihodom tiskarske tehnologije smo si olajšali življenje, ga naredili lažjega in celo donosnega. Poleg revolucije v načinu komuniciranja in povezovanja po vsem svetu je tehnologija tiskarn pomagala ustvariti tudi poslovne priložnosti za mnoge ljudi. Tiskarna danes predstavlja pojem, ki povezuje tradicionalnost s prihodnostjo.

Tiskarna – tiskanje majic in ostale tiskarske storitve

S prihodom tiskarsketehnologije smo si olajšali življenje, ga naredili lažjega in celo donosnega. Poleg revolucije v načinu komuniciranja in povezovanja po vsem svetu je tehnologija tiskarn pomagala ustvariti tudi poslovne priložnosti za mnoge ljudi.Tiskarna danes predstavlja pojem, ki povezuje tradicionalnost s prihodnostjo.

To lahko za marsikoga pomeni različne stvari. Nekateri so lahko našli delo na spletu, drugi pa so s tehnologijo ustvarili podjetje brez neposredne povezave s spletnim poslovanje, na primer tiskarno. Kako lahko tiskarna pomaga vašemu poslu?

Tiskarne ali tiskarne so kraji, kamor ljudje lahko gredo tiskati. Nekatere tiskarne so specializirane le za nekatere vrste tiskovin.

Večina tiskarn lahko na primer ponuja samo tiskanje na papir, plakate ali vizitke. Druge tiskarne lahko tiskajo na majice, skodelice in druge spominke. Bolj specializirani tiskalniki ponujajo storitve 3D tiskanja za ustvarjanje 3D predmetov.

Iščete tiskarno na Ptuju? Tukaj je Tiskarna Ekart!

V tiskarski dejavnosti bo za tiskarske projekte, velike ali majhne, vedno obstajalo povpraševanje. Pravzaprav je na voljo veliko komercialnih tiskarskih storitev, ki ustrezajo potrebam njihovih strank.

Tiskarska podjetja, ki ponujajo redne tiskarske storitve, so lahko na primer uspešna, če zadovovolijo potrebe lokalnih strank, tako kot Tiskarna Ekart skrbi za ustvarjanje najrazličnejših tiskarskih izdelkov za podjetja in izdelke na Ptuju in v okolici. Tiskarne v bližini pisarn lahko izkoristijo tudi tiskanje spominkov, še posebej, če lahko tiskajo na predmete, kot so majice, pisala in beležnice.

Obstaja vsaj ena tiskarska storitev, ki bo ustrezala različnim vrstam podjetij in panog. Poleg tega za gradnjo tiskarne ne potrebujete let izkušenj ali vlaganja v veliko količino kapitala, ki pa je potreben za nakup modernejših tiskarskih strojev, ki jih premore Tiskarna Ekart iz občine Cirkovce v bližini Ptuja.

Tiskarstvo je tudi enostavnejše za ustvarjanje. S samo nekaj tiskalniškimi enotami, tiskarskim materialom, najemom nekaj tiskarskega osebja in nekaj usposabljanja za uporabo tiskalnika ste zdaj pripravljeni na izdelavo tiskarskega projekta. Poleg tradicionalnega tiska je danes povpraševanje tudi po tiskanju po meri. Strankam daje možnost prilagojenih izhodov, ki ustrezajo njihovim osebnim in komercialnim potrebam po tiskanju.

Ugodno, hitro in kakovostno tiskanje majic

Morda ste bili navdušeni nad nekaterimi modeli majic in tem, kako so bili oblikovani in natisnjeni. Tiskmajic ne bo kmalu izginil. Konec koncev, kdo v življenju ne nosi vsaj ene majice? Vsekakor ima vsak v lasti vsaj eno majico. Kot lastnik podjetja za tiskanje majic lahko eksperimentirate z modeli in postopki tiskanja, ki bodo zagotovo všeč vašim strankam.

Iz prodajalne v spletno tiskarno

Tiskarna Ekart ni zgolj fizična, ampak tudi spletnatiskarna!  Ne glede na to, kakšne so vaše želje in zahteve, za vas bomo vedno poiskali pravo in najugodnejšo storitev.

Naša vizija je (p)ostati prvo ime med tiskarnami, znano po svojih vrhunsko izdelanih tiskovinah. Zato neprenehno vlagamo v svoje znanje, potrebno opremo in tehnologijo.

Naše poslanstvo je, da resnično prisluhnemo vašim potrebam in željam. Za nas je najpomembnejša stranka – šele takrat, ko boste z izdelkom popolnoma zadovoljni vi, bomo zadovoljni tudi mi!

Svet zahteva vedno nove, unikatne, sveže ter še bolj kreativne storitve in tega se pri nas še kako zavedamo. Ravno zato tiskarno Ekart, ki se lahko pohvali z več kot 20 let izkušenj, predstavlja izjemno kreativna skupina strokovnjakov! Smo tim, ne le ekipa posameznikov, ki svoje delo opravlja s strastjo, ki neprestano išče nove nadstandardne rešitve in piše nove uspešne zgodbe.

Sitotisk in Tiskarna Ekart

Ker je sitotisk že dolgo časa, so lahko izumitelji in podjetniki razvili podtehnike in nove metode. Glede na vaše potrebe tiskanja lahko uporabimo eno ali drugo metodo, da vam zagotovimo najboljšo kakovost, količino naročila, hitrost in videz.

Obstaja veliko različnih vrst črnil za sitotisk, ki ustvarjajo različne učinke in teksture (razloženo spodaj v Črnila so narejena za Impress). Nekateri stroji delujejo tudi z dovolj velikimi zasloni, da pokrijejo razširjeno območje (na primer hlače), kar našim strankam odpira več možnosti prilagajanja.

Opomba: Zato razmišljajte ustvarjalno in modno, saj lahko s sitotiskom nanesete poljubno barvo in oblikujete trendovske zaključke.

Digitalna tiskarna – tiskarna prihodnosti

Postopek tiskanja pri digitalnem tiskanju se razlikuje od tiskanja pri lito tisku, ki uporablja mokro črnilo in prenaša isto sliko prek tiskalnih plošč. Digitalni tisk ima drugačen pristop in sestavi slike, pripravljene za tisk, iz zapletenega niza številk in formul. Te slike so posnete iz slikovnih pik, digitalizirana slika pa se uporablja za nadzor odlaganja črnila, tonerja in osvetlitve, za podvajanje slike, ki jo želite natisniti.

Digitalni tiskalniki so najpogosteje brizgalni tiskalniki ali tiskalniki. Inkjet tiskalnik ustvari vašo sliko tako, da na izbrano površino papirja preslika majhne kapljice črnila in ustvari vašo sliko. Z uporabo tonerja – finega prahu na osnovi plastike – ta tiskalnik proizvaja manjše pike od brizgalnega tiskalnika in se posuši.

Prednosti digitalnega tiska

Digitalnitisk se nanaša na sodoben način tiskanja, ki ima za potrošnika ogromno koristi.

Prihrani čas

Velika prednost digitalnega tiska, če ne največja, je, da je veliko hitrejši od tradicionalnih metod tiskanja s ploščami. Pri digitalnem tiskanju morate naložiti le datoteko z visoko ločljivostjo izbrane slike, ostalo pa naredi digitalni tiskalnik. Zato obstaja veliko hitrejši preobrat za vašo oglaševalsko akcijo z neposredno pošto.

Prilagoditev

Proces digitalnega tiskanja je primeren za osebno trženje z neposredno pošto. Pri tej vrsti tiskanja je na voljo spremenljiv tisk, ki omogoča, da je vsak kos neposrednega trženja – naj bo to letak, letak ali brošura – edinstven. V današnjem času je postalo splošno sprejeta marketinška praksa, da o svojih strankah razmišljate kot o posameznikih, pri digitalnem tiskanju pa je personalizacija neprimerljiva.

Manjše popačenje slik

Postopek digitalnega tiska proizvaja slike višje kakovosti s slike nižje ločljivosti. Digitalna tehnologija se je tudi bistveno izboljšala od prvega tiskalnika te vrste, zaradi brezkontaktnega tiskanja pa to omogoča manjše popačenje slik. Zaključek tiska je običajno oster in natančen, litotisk pa nudi mehkejši končni izdelek.

Več razvoja

Z naraščanjem priljubljenosti digitalnega tiska se želja po tovrstnem tiskarskem procesu nenehno razvija. Ker je digitalni tisk hitrejši in stroškovno učinkovitejši, ga je vredno prilagoditi in izboljšati. Druge prednosti so tudi v tem, da digitalni tisk zahteva manj delovnih ur, komunikacijo in večji preobrat – vsi razlogi za nadaljnji razvoj procesa v prihodnosti.

Stroškovno učinkovito

Kot bi pričakovali od hitrejšega in učinkovitejšega procesa, lahko digitalni tisk teče ceneje kot tradicionalne oblike tiskanja. Z digitalnim tiskanjem natisnete le toliko, kolikor potrebujete, pri litotisku pa je minimalna količina. Prav tako je hitrejša za nastavitev, idealna za manjša tiskalniška opravila.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja