Categories
Uncategorized

Tiskarna Ekart – kakovost, hitrost in ugodne cene

Med ravnicami Dravskega polja, v majhnem naselju Spodnje Jablane v občini Cirkovce se nahaja visokotehnološki obrat Tiskarne Ekart. Ta je na tiskarski sceni v Sloveniji prisotna že več kot dve desetletji. Velja za eno izmed bolj poznanih in večjih zasebnih tiskarn na Slovenskem, svojo dobro ime pa si je pridobila z zanesljivostjo, pri izpolnjevanju naročil ter dolgotrajno prisotnostjo na trgu. Če Tiskarne Ekart še ne poznate ali pa jo želite spoznati še podrobneje, se udobno namestite in pričnite z branjem naslednjih odstavkov.

Tiskarna Ekart – kakovost, hitrost in ugodne cene

Med ravnicami Dravskega polja, v majhnem naselju Spodnje Jablane v občini Cirkovce se nahaja visokotehnološki obrat Tiskarne Ekart. Ta je na tiskarski sceni v Sloveniji prisotna že več kot dve desetletji. Velja za eno izmed bolj poznanih in večjih zasebnih tiskarn na Slovenskem, svojo dobro ime pa si je pridobila z zanesljivostjo, pri izpolnjevanju naročil ter dolgotrajno prisotnostjo na trgu. Če Tiskarne Ekart še ne poznate ali pa jo želite spoznati še podrobneje, se udobno namestite in pričnite z branjem naslednjih odstavkov.

Kdo ali kaj: Tiskarna Ekart

Tiskarna Ekart je podjetje, ki svojo konkurenčno prednost zagotavlja s kombinacijo usposobljenosti zaposlenih in produktivnosti tiskarskih strojev. Tiskarna Ekart so tako tudi ljudje. Ekipa strokovnjakov s področja tiska in grafičnega oblikovanja, ki s svojimi kreativnimi idejami in bogatimi izkušnjami poskrbi za izdelke najvišje kakovosti, ne glede na naročnikovo področje. Svoje delo opravlja strastno in z neprestanim iskanjem novih, nadstandardnih rešitev piše uspešne zgodbe. Z razumevanjem podjetniške miselnosti podjetjem, organizacijam in posameznikom pomaga pri izbiri pravih tiskovin in načinov njihove implementacije, da so te čim bolj efektivne.

S tem je povezano tudi poslanstvo Tiskarne Ekart. To pravi, da pri nas resnično prisluhnemo potrebam in željam naših partnerjev. Za nas je najpomembnejša stranka – šele takrat, ko bo z izdelkom popolnoma zadovoljna, bomo zadovoljni tudi mi. Na to trditev se navezuje tudi vizija našega podjetja. Postati oziroma ostati namreč želimo prvo ime med tiskarnami, znano po svojih vrhunsko izdelanih tiskovinah. Zato neprenehno vlagamo v svoje znanje, potrebno opremo in tehnologijo. 

Zakaj izbrati Tiskarno Ekart

Tiskarništvo je visoko konkurenčna panoga. Ob ponudbah številnih tiskarn se stranke pogosto soočijo s težavno odločitvijo, katero tiskarni izbrati za izvedbo svojega tiskarskega projekta. V naslednjih alinejah boste našli nekaj razlogov, s katerimi vas bomo prepričali, da je prav Tiskarna Ekart prava izbira za vas:

  • z osebnim pristopom, svetovanjem in usmerjanjem
  • s strokovno pomočjo, široko izbiro tiskarskih storitev in visoko zmogljivostjo naših tiskarskih strojev
  • z najvišjo kakovostjo naših storitev
  • z izjemno prilagodljivostjo
  • s hitro odzivnostjo in kratkim rokom izdelave
  • s konkurenčnimi cenami

Ponudba Tiskarne Ekart

Promocijski tekstil

Promocijski tekstil je primeren tako za propagiranje podjetja, balgovne znamki ali izdelka kot za izdelavo spominskih majic za valete, maturantske plese in izlete, kolektivne službene dogodke, abrahame in ostale rojstne dneve, fantovščine ter dekliščine, nogometne turnirje ali občinske dogodke ter še za kopico ostalih priložnosti in organizacij. Naj si vas ljudje zapomnijo – izberite ustrezen tekstil, pa naj bodo to majice, puloverji, kape ali brisače, opremite ga z logotipom in/ali sloganom vašega podjetja, dodajte še privlačen tekst ali sliko. Uspeh je zagotovljen! Pri Tiskarni Ekart nas odlikuje obširna zaloga raznovrstnih tekstilnih izdelkov, na izpolnitev vašega naročila tako ne boste čakali dolgo.

Več informacij o ponudbi promocijskega tekstila v Tiskarni Ekart lahko najdete ne naslednji povezavi: LINK

Poslovna darila

Poslovna darila naj bodo podarjena kot znamenje poslovne pozornosti, spoštovanja, dobrodošlice ali zahvale za uspešno poslovno sodelovanje, glavni namen poslovnih daril je ustvarjati uspešno medsebojno komunikacijo ter dobre, harmonične poslovne odnose. Skrivnost dobrega poslovnega obdarovanja je predvsem v tem, da so poslovna darila izvirna, premišljeno izbrana ter da v obdarovancu zbudijo željo za nadaljnje sodelovanje.

Pobrskajte med ponudbo poslovnih daril za vaše zaposlene, poslovne partnerje in stranke na naslednji povezavi: LINK

Koledarji

Tiskani koledarji se bodo obdržali na sceni zaradi svojih lastnosti, ki jih ohranjajo priljubljene skozi desetletja. Odlično se lahko kombinirajo z digitalnimi koledarji, ob tem pa vas ne oblegajo z obvestili, alarmi in opozorilnimi sporočili. Tudi zato so tiskani koledarji odličen izdelek za vsako gospodinjstvo, saj nam v času bleščečih zaslonov omogočajo, da vsaj za trenutek pogled umaknemo od malih ekranov, medtem ko razmišljamo o organizaciji prihajajočega tedna ali pa se nasmehnemo ob pogledu na fotografijo, upodobljeno na stenskem koledarju.

V Tiskarni Ekart vsako leto pripravimo katalog različnih inovativnih predlogov oblikovanj društvenih tiskanih koledarjev, ki jih najdete na naslednjem zavihku: LINK

Ostale tiskovine

V današnjem visoko konkurenčnem poslovnem okolju vas iz povprečja dvigujejo (tudi) unikatne tiskovine, ki vzbudijo interes v potencialnih strankah.

Naš tim strokovnjakov bo kos vašim najkreativnejšim in izziva polnim idejam. V ekipi imamo tudi izkušene oblikovalce, ki vam tiskovino na željo tudi oblikujejo, seveda pa lahko dizajn pripravite tudi sami. Izmed naše široke palete tiskarskih izdelkov bomo skupaj poiskali pravo rešitev za vaš tiskarski projekt in vašemu poslovanju nadeli videz, ki je tako unikaten, kot je unikatno vaše poslovanje.

V Tiskarni Ekart tiskamo brošure, CD in DVD ovitke, cenike, časopise, darilne vrečke in bone, diplome, dopisne liste, embalažo, etikete in nalepke, jedilne liste, knjige, koledarje, kuverte, letake, prodajne pošte, mape, namizne podlage, navodila za uporabo, pisalne bloke, plakate, posebne obrazce, prinanja, prospekte, razglednice, vabila, vizitke, voščilnice, vstopnice, vabila, vizitke, zemljevide, zloženke in zvezke.

Oglejte si, katere tiskovine so vam na voljo pri Tiskarni Ekart: LINK

Kako do nas?

Želite ponudbo? Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Telefonske številke, email naslove ter kontakti obrazec, preko katerega lahko vzpostavite stik z nami so na voljo na zavihku Kontakti na naši spletni strani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja