Categories
Uncategorized

Tiskanje brisač

7 razlogov, da danes naročite promocijske brisače po meri za svoje podjetje

Tiskanje brisač

1. Brezskrbna in stroškovno učinkovita tržna strategija

Tradicionalne trženjske dejavnosti, kot so televizijske reklame, oglasi v časopisih/revijah, telemarketing ali promocijski dogodki, so lahko precej drage in zahtevajo mesece načrtovanja in raziskav pred izvedbo.

Uporaba promocijskih izdelkov, kot so tiskane brisače po meri, je na splošno stroškovno in časovno učinkovitejša. Običajno ne zahteva vrste delovne sile in sredstev, ki bi jih potrebovali za druge dejavnosti, ki spodbujajo poslovanje.

Ko oddate naročilo za tiskane brisače po meri, morate le počakati, da prispejo v nekaj delovnih dneh. Prihranite si torej težave in uporabite brisače po meri za promocijo svojega podjetja!

2. Prilagojeni promocijski izdelki spodbujajo odpoklic blagovne znamke

Brisače po meri so popolni, premišljeni promocijski izdelki.

Vedno je najbolje izbrati promocijski izdelek, ki spodbuja priklic blagovne znamke. Odpoklic ali ozaveščenost blagovne znamke je stopnja, v kateri si ciljne stranke zapomnijo ali prepoznajo vašo blagovno znamko.

Študije kažejo, da ima prepoznavanje in priklic blagovne znamke neposreden vpliv na prodajo. Višja kot je stopnja prepoznavnosti blagovne znamke, večja je verjetnost, da bodo stranke podprle vaše podjetje in mu zaupale.

Odličen način za zagotovitev priklica blagovne znamke je prilagoditev vaših promocijskih izdelkov. Tako se bodo vedno, ko jih uporablja vaša stranka ali potencialna stranka, spomnili na vas in vaše podjetje.

Torej, pomislite na brisačo kot na dobesedno prazno platno. Izberite najboljšo barvo, ki ustreza vaši blagovni znamki, in ne pozabite dodati logotipa vašega podjetja.

3. Neverjetni veleprodajni popusti za množična naročila

Druga prednost uporabe brisač kot promocijskih izdelkov so veleprodajni popusti, ki jih lahko izkoristite. Več brisač, ki jih naročite, nižja je cena vsake brisače.

4. Spodbuja zvestobo strank

Nagradite svoje stranke, da si prislužite zvestobo blagovni znamki.

Promocijske izdelke običajno dajejo potencialnim strankam za predstavitev novega izdelka ali podjetja. Drug način uporabe dobro izdelanega promocijskega izdelka je, da ga podarite obstoječim strankam.

Ali se ne počutite super, če nekaj dobite zastonj? Ko podarite svoji stranki, bodo ta pozitivna čustva povezali z vašim podjetjem in potem se bo verjetno vrnila.

Če obstoječi stranki podarite brezplačno darilo, je odličen način za ohranjanje odnosa z njo. Brezplačno darilo je močno komunikacijsko orodje, ki pove, koliko ga cenite in cenite.

Tako lahko obdarovanje svojih strank s nepozabnim promocijskim izdelkom, kot je brisača po meri, dejansko pomaga pri krepitvi zvestobe strank!

5. Izstopajte  kakovostnim promocijskim izdelkom

Podjetja ves čas delijo promocijske izdelke. Običajno so ta "darila" pozabljena v predalu ali pa jih dokaj hitro vržejo ven.

Naj vaše podjetje izstopa s ponudbo visokokakovostnega promocijskega izdelka. Izberite promocijski izdelek, ki bi ga bodoče ali obstoječe stranke z veseljem obdržale in uporabljale.

Za razliko od drugih promocijskih izdelkov je brisača po meri funkcionalno in uporabno darilo. Vaše stranke bodo zagotovo cenile visokokakovostne brisače, ki jih lahko uporabljajo dlje časa-kar pomeni, da bo opomnik vašega podjetja dolgo časa prisoten tudi v njihovih domovih!

Ko naročite brisače pri Tiskarni Ekart, boste zagotovo dobili najboljšo kakovost po najboljših cenah.

6. Pomaga pri ustvarjanju napotitev

V zameno za napotitve svojim strankam ponudite promocijske izdelke, kot so visokokakovostne brisače po meri.

Za novoustanovljena podjetja ali mala podjetja je morda zastrašujoče vlagati v promocijski izdelek kot darilo za vse vaše obstoječe stranke ali potencialne stranke. Poleg tega, da potiskane brisače po meri podarite, obstajajo tudi drugi načini, s katerimi jih lahko uporabite za promocijo svojega podjetja.

Drug način uporabe promocijskih izdelkov je nagrada strankam, ki posredujejo napotitve. Obstoječe stranke so odličen vir novih potencialnih strank.

Lahko predstavijo vas in vaše podjetje na neizkoriščenih trgih. To najbolje deluje, ko so spodbujeni.

Tu pridejo vaše promocijske brisače po meri. Uporabite jih lahko kot nagrado za stranke, ki vam posredujejo kontaktne podatke potencialnih strank.

Namig: Nekatera podjetja ponujajo promocijska darila šele po uspešnih napotitvah, vendar ima darilo ne glede na rezultat prodaje tudi svoje prednosti. Če daste darilo ne glede na rezultat, bo stranka morda bolj nagnjena k razmišljanju o več priporočilih, ki jih lahko ponudi vašemu podjetju.

7. Velika izbira brisač

Zagotovo boste našli pravo brisačo za svoje podjetje z veliko izbiro brisač Tiskarne Ekart. Na voljo je v različnih velikostih, barvah in tkaninah.

Kopalne brisače po meri in brisače za plažo po meri se pogosteje uporabljajo kot promocijski izdelki, Tiskarna Ekart ponuja različne brisače, med katerimi lahko izbirate. Tej vključujejo:

  • Kopalne brisače
  • Brisače za roke
  • Frotirne krpe
  • Kopalne brisače/brisače za plažo

Kakorkoli ga nameravate uporabljati, je vedno dobro imeti pri roki promocijski izdelek za svoje podjetje. Brisače po meri so odlični promocijski izdelki, ker so edinstveni in jih bodo vaše stranke pogosteje obdržale in uporabljale dlje časa.

Ne postavljajte svojega logotipa na vsako brisačo! Izberite kakovostne brisače, ki si zaslužijo ime vašega podjetja.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja