Categories
Uncategorized

Tisk priznanj in diplom

Tiskana potrdila imajo številne namene, od zagotavljanja dokazila o določeni pridobljeni kvalifikaciji, do nagrajevanja osebja in motiviranja vaše delovne sile.Če vas zanima več o tiskanju potrdil za vaše podjetje, vam v najnovejši objavi na blogu razkrivamo, katere so najbolj priljubljene vrste tiskanih potrdil.

Tisk priznanj in diplom


Tiskana potrdila imajo številne namene, od zagotavljanja dokazila o določeni pridobljeni kvalifikaciji, do nagrajevanja osebja in motiviranja vaše delovne sile.

Če vas zanima več o tiskanju potrdil za vaše podjetje, vam v najnovejši objavi na blogu razkrivamo, katere so najbolj priljubljene vrste tiskanih potrdil.

Izobraževalna spričevala

Za nobenega študenta ni bolj ponosnega trenutka, kot je prejeti spričevalo o diplomi ali potrdilo o izobraževanju na zaključni dan šolanja. Od visokošolskih do poklicnih tečajev in univerzitetnih diplom, po trdem delu med študijem in vloženih urah truda v učenje je spričevalo izobraževanja dokaz trdega dela in vsega, kar je bilo doseženo.

Poleg tega podjetjem strokovno tiskano potrdilo o diplomi pomaga tudi pri dokazovanju primernosti potencialnih zaposlenih glede na njihove kvalifikacije. Z vključitvijo podrobnosti o instituciji, ki je podelila diplomo (kot sta logotip in podpis), tečaju in študentu, bo podjetje lahko ugotovilo, da gre za pristno dokazilo opravljenega izobraževanja.

Nagradni certifikati

Ali vaše podjetje nagrajuje zaposlene za njihovo dolgoletno službo? Ali prirejate letne nagradne večerje za zaposlene, da bi proslavili njihove dosežke med letom? Ali bi radi proslavili dosežke svoje športne ekipe?

Ne samo, da prejem nagrade pripomore k dvigu morale, tudi profesionalno natisnjeno potrdilo o nagradi lahko pripomore, da bo izkušnja še bolj posebna in prepričani smo, da jo bo prejemnik rad prikazal v okvirju na steni svojega doma!

Z več kot 30-letnimi izkušnjami je Tiskarna Ekart strokovnjak, ko gre za tiskanje certifikatov. Če želite izvedeti več o naših storitvah tiskanja potrdil, nam pošljite sporočilo za povpraševanje in član naše ekipe vas bo kontaktiral, da se pogovorimo o vaših željah.

Tisk diplom in spričeval po meri

Ne glede na priložnost, nagrade pomenijo več, če so lično natisnjene in privlačne. Če ste pridobili strokovni certifikat, za katerega ste potrebovali leta, obstaja velika verjetnost, da ne bi bili preveč navdušeni nad oblikovanjem splošnega, vnaprej oblikovanega obrazca, ki ga je vaš šef našel na internetu in natisnil.

Morda se boste celo počutili nekoliko užaljeno.

Če želite svojim nagradam in certifikatom dati ustrezno stopnjo pridiha in izdelave, potrebujete pomoč strokovnjakov za tiskanje po meri. Učinki tiska po meri, kot sta vtiskovanje in žigosanje s folijo, pomagajo vsakemu tisku ločiti od množice. Ko morate nekoga opaziti zaradi dosežkov, naj bo tudi nagrada opazna.

#1: Vtisnite na pravi način

Reliefna je eden najpreprostejših načinov, da natisnjenemu delu date pridih razreda. Vendar ga je najbolje uporabljati zmerno. Predstavljajte ni diplomo kot oglasno desko. Pritegne pozornost bralcev, hkrati pa pušča prostor za ogled drugih čudovitih oblikovnih elementov. Logotipi, besedilo glave, imena in vzorci ali okraski so odlični kandidati za reliefno ali vtisnjeno ploščico.

#2: Ne varčujte s papirjem

Način, kako se nagrada počuti, je prav tako pomemben kot videz. Zato je prvovrstni papir običajno najboljša izbira za certifikate. Premium papir morda stane malo več kot standardni papir, vendar se njegova uporaba splača. Za začetek bo vaš dizajn bolje videti na papirju višje kakovosti, saj vrhunski papir prispeva k učinkovitosti tiskanja. To bo tudi vrhunski papir, tako da se črnilo ne bo videlo na drugi strani.

Da ne omenjamo, napačen tip papirja – pretanek, preveč sijajen, napačne barve – lahko oteži berljivost vaše nagrade, ko je ta na steni ali pa postane dovzetna za razpoke in perforacije. Pomembni certifikati bi morali trajati dolgo, kakovost papirja pa je sestavni del tega.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja