Categories
Uncategorized

Tisk poročnih vabil

S personaliziranimi tiskanimi poročnimi vabili, ustvarjenimi popolnoma edinstveno za vas, boste svoj veliki dan napovedali v svojem slogi. Dodatno zadovoljstvo vam lahko ponudi dejstvo, da bomo poročna vabila pri Tiskarni Ekart v sodelovanju z vami oblikovali prav po vaših željah. Tudi brez poznavanja grafičnih programov, le z idejo in nasveti naše oblikovalske ekipe, boste prišli do zaželenega popolnega vabila. V nadaljevanju preberite naše najboljše nasvete glede naročila in izdelave poročnih vabil.

Tisk poročnih vabil

personaliziranimi tiskanimi poročnimi vabili, ustvarjenimi popolnoma edinstveno za vas, boste svoj veliki dan napovedali v svojem slogi. Dodatno zadovoljstvo vam lahko ponudi dejstvo, da bomo poročna vabila pri Tiskarni Ekart v sodelovanju z vami oblikovali prav po vaših željah. Tudi brez poznavanja grafičnih programov, le z idejo in nasveti naše oblikovalske ekipe, boste prišli do zaželenega popolnega vabila. V nadaljevanju preberite naše najboljše nasvete glede naročila in izdelave poročnih vabil.

Iskanje navdiha

Najtežji del ustvarjanja tiskanih poročnih vabil je začetek. Menimo, da je za začetek najboljše, če se usedete in naredite seznam vsega, kar vam je bilo v času vašega razmerja posebno in vzbuja sentimentalne občutke. Stvari, kot so lokacija vašega prvega zmenka, kraj, kjer ste se prvič srečali ali kjer ste se zaročili, so odlična izhodišča za tematsko osnovo poročne tiskovine. Ko imate seznam različnih stvari za delo, lahko začnete raziskovati!

Pinterest je odlična izhodiščna točka za iskanje navdiha glede dizajna tiskanih poročnih vabil – celo profesionalni oblikovalci ga uporabljajo kot vir navdiha! Poiščete lahko nekatere elemente na vašem seznamu, da vidite, kako so jih drugi oblikovalci interpretirali in ustvarite razpoloženje modelov, ki ustrezajo vašemu slogu.

Tudi drugi oblikovalci so odličen vir inspiracije, če ste obtičali. Kdo lahko bolje poda podrobnosti o najnovejših trendih in idejah kot ljudje, ki se s tem preživljajo? Preglejte primere poročnih vabil, ki jih najdete v poročnih salonih in na spletu.

Na dnevnem redu nato sledi ustvarjanje barvne palete za to priložnost. Ne pozabite – večina ljudi se odloči, da bodo svoja vabila uskladili s temo svoje poroke, zato poskrbite, da bosta obema dovolj všečna barvna shema, ki jo želite ponesti skozi vse vidike svojega velikega dne. Številna brezplačna spletna mesta, kot sta ColorSpace in Coolers, vam omogočajo raziskovanje trendovskih odtenkov in dovoljujejo, da ustvarite lastne barvne palete po meri.

Priprava vabil za tisk

Zdaj je čas, da svoje modele natisnete popolno.

Programska oprema za oblikovanje: niste vešč uporabnik Adobe grafičnih programov? V letu 2022 to več ni problem. Obstaja cela vrsta brezplačnih programov za oblikovanje, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje osupljivih poročnih vabil. Nekateri imajo celo svoje brezplačne predloge in vodnike. Za popolne začetnike priporočamo spletno platformo Canva, ki jo lahko uporabljate v plačljivi in brezplačni različici.

Predloge: Če niste profesionalec za tiskanje, boste za začetek zagotovo želeli uporabiti eno od naših predlog za poročne tiskovine. Oblikovalci v grafičnem studiju Tiskarne Ekart vam bodo ponudili več možnosti stilov, velikosti in usmerjenosti vabil. Pred serijo tiska lahko v roke primete prototip vabila, da se prepričate, ali je to res verzija, s katero želite svoje goste obvestiti o svojem velikem dnevu. Zagotovo boste našli nekaj, kar vam bo ustrezalo.

Izvažanje umetnin, pripravljenih za tiskanje: Ko pošljete svoje načrte v tisk, je ključnega pomena, da dodate rob in izvozite datoteko kot PDF. Če niste prepričani, kako to storiti, se lahko za nasvet in pomoč vedno obrnete na strokonjake iz Tiskare Ekart.

Izbira pravega papirja

Pomemben vidik, ki ga je treba upoštevati, je, kako bodo izgledala vaša tiskana poročna vabila na različnih papirji in z različnimi zaključki. Če ste delali na bolj zemeljskih, naravnih in organskih dizajnih, bo naš recekliran papir z rjavimi odtenki lepo povezal celotno temo. Klasični in retro modeli izgledajo pristno na naših teksturiranih papirjih, naši svetleči papirji pa preprosto izžarevajo glamur. Če želite, da vaši vzorci govorijo sami zase, ali želite sodobnejši ton, so svila in nepremazani papirji dobra izbira. Na voljo imamo tudi celo vrsto okolju prijaznih papirnih možnosti, če želite imeti zeleno poroko z dodano noto trajnosti.

Če ste si zastavili strogo barvno paleto, ki se je želite držati, morate upoštevati, da bodo nekateri papirji spremenili videz vaših natisnjenih barv. Nekatere zbire bodo nekoliko spremenile vaše tiskane barve, zato se prepričajte, da ste s tem seznanjeni, preden naročite tisk poročnih vabil. Naš vodnik po vrstah papirja je odličen začetek za pridobivanje temeljnega znanje pred sprejeto odločitvijo.

Dodajanje pike na i

Vaša vabila so oblikovana in zdaj je čas za vse pomembne zaključke. Svojemu naročilu za objavo lahko dodate ujemajoče se natisnjene ovojnice, ki bodo izstopale. Če želite svoja vabila narediti res posebna, priporočamo, da svojemu naročilu dodate nekaj poročnih nalepk za klasičen pečat, ki pokaže, da cenite manjše podrobnosti. Zakaj ne bi razveselili gostov tudi s s svileno pentljo?

Za nekaj resnično ročno izdelanega lahko naročite svoja vabila na nedokončanih ploščah in jih obrežete, zložite in dokončate doma. Kot nalašč za dodajanje tistih prilagojenih osebnih potez, ki jih lahko podate samo vi.

To so naši nasveti! Zdaj bi morali biti pripravljeni ustvarjanje svojih poročnih vabil. Če pa se vam zaradi tega bloga vrti v glavi, se ne bojte. V Tiskarni Ekart imamo pripravljenih kar nekaj predlog poročnih vabil. Če najdete takšno, ki vam je všeč, samo dodamo vaše podatke in informacije o poročnem obredu in že ste pripravljeni na svoj poročni dan!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja