Categories
Uncategorized

Tisk majic za osnovne šole

Vsako leto se generacije učencev, dijakov in študentov poslovijo od svojih šol in fakultet, izdelava spominskih tiskanih majic pa je ob tej življenski prelomnici postala že pravi običaj. Posebej to velja za majice za osnovne šole, ki predstavljajo lep spomin na leta, preživeta v osnovnošolskih klopeh.

Tisk majic za osnovne šole

Vsako leto se generacije učencev, dijakov in študentov poslovijo od svojih šol in fakultet, izdelava spominskih tiskanih majic pa je ob tej življenski prelomnici postala že pravi običaj. Posebej to velja za majice za osnovne šole, ki predstavljajo lep spomin na leta, preživeta v osnovnošolskih klopeh.

Ni boljšega načina, kako pokazati pripadnost svoji šoli in sošolcem kot s tiskanimi majicami. Personalizirane šolske majice so kot nalašč za vsako priložnost. Naj gre za majice uporabljene ob šolskih dogodkih ali spominske majice, ki bodo kot trajen spomin ostale z učence in dijaki za prihodnja leta. V Tiskarni Ekart imamo vsa orodja in izkušnje za hitro izdelavo velikih količin šolskih majic. A takšen postopek ni enostaven, če niste oblikovalci in tiskarji z večletnimi izkušnjami. V nadaljevanju bloga vam bomo predstavili nekaj načinov, s katerimi lahko izboljšate svoje šolske tiskane majice. Če jih želite že prvič oblikovati uspešno se boste z branjem bloga uspeli izogniti začetniškim napakah. Pred oblikovanjem in naročilom tiska sledite našim priporočilom in vaš uspeh bo zagotovljen.

1. Skladnost s podobo šole

Začnite s tem, da ugotovite v kakšnem slogu želite oblikovati majice svoje osnovne šole. Z najbolj klasičnimi majicami v barvi šole z njenim logotipom boste težko zgrešili, je pa za tiste bolj pogumne to preveč varna izbira. Če so učenci tisti, ki izbirajo med ponujenimi različnimi možnosti,  povečate možnosti za slog, s katerim so vsi zadovoljni. Če imate težave z odločitvijo, kateri slogi so za vas najboljši, razmislite, za kaj ustvarjate šolske majice in kakšno bo vreme. Če bo hladno, boste želeli vključiti možnost s kapuco in majico z dolgimi rokavi. Če je vaša šolska majica za prihajajočo veliko tekmo, razmislite o tem, da ponudite nekaj takega, kot je majica v podobi dresa.

2. Razlogi za izdelavo majic

Razlogov za samo izdelavo majic je lahko ogromno. Ti segajo od tistih najbolj pričakovanih pa do zelo priložnostnih, za dogodke, ki se ne bodo ponovili. Majice za osnovne šole lahko natisnete za priložnosti, kot so:

 • Valeta,
 • prvi dan šole,
 • dan šole,
 • prazniki in počitnice,
 • krepitev šolskega duha,
 • športni dan,
 • kulturni dan,
 • tehniški dan,
 • šolska predstava,
 • šolsko športno tekmovanje,
 • končni izlet,
 • strokovna ekskurzija,
 • pisanje NPZ,
 • prihod novega učitelja/ice,
 • upokojitev učitelja/ice,
 • letni zaključek krožkov

3. Oblikovanje majic

Ko ste določili smernice, ki jim boste pri izdelavi vaših majic sledili je čas, da postanete krativni Predstavljamo vam štiri najbolj vroče trende iz oblikovanja majic za osnovne šole

 • Stilizirane grafike. Trendovski dizajn z barvitim, ročno narisanim oblikovanje je popularen za vse starosti.
 • Minimalističen stil. Poenostavljen dizajn in tiografija (font pisave) sta zadnje trende obliovanja, ki sta lahko učinkovati, glede na kontekst vsebine majice. .
 • Kul pisave. Vpadljivi in pozornost vzbujajoča pisava lahko pritegne pozornost na vašo majico.
 • Kontrastne barve. Pomagajte vaši majice, da izstopa z kričočo kombinacijo kontrastnih barv tiska in materiala.

4. Velikost majic za osnovne šole

V življenju lahko obstajajo stvari, pri katerih velikost ni pomembna. Pri oblikovanju majic je to zelo pomembno. In vendar, večina ljudi večino časa običajno uporablja standardno velikost. Tukaj je pomembno: velikost je treba določiti glede na naravo zasnove in lastnosti oblačila, ki ga je treba natisniti. V to bi bilo treba vložiti nekaj misli. Glede na obliko vašega dizajna je lahko videti veliko večji, kot bi moral. Na primer, kvadratne ali krožne oblike so videti boljše, če so manjše od standardnih. Nekateri doma natisnejo svoj dizajn na navaden papir in ga držijo ob srajci, da dobijo idejo, kako bo videti, kar ni slab približek in lahko pomaga pri vizualizaciji končnega izdelka. Upoštevati je treba še eno stvar: ali ena velikost ustreza vsem? Glede na obseg oblačil in velikost vašega naročila boste morda želeli razmisliti o uporabii različnih velikosti glede na velikost učencev in učenk. Otroci so v osnovni šoli v odboju, v katerem hitro rastejo, zato je varneje, če za njih naročimo nekoliko večje majice kot pa nekoliko manjše.

5. Tisk majic za osnovne šole v Tiskarni Ekart

Tiskarna Ekart je pravi naslov za tisk majic za vse osnovne šole. Razlogi za to se skrivajo v strokovni usposobljenosti osebja, dolgoletnih izkušnjah s podobnimi tiskarskimi projekti in prvovrstno strojno tiskarsko opremo. V Tiskarni Ekart se znamo prilagoditi vašim potrebam in vam pomagati na vsakem koraku izdelave vaše popolne osnovnošolske majice. Z različnimi tiskarskimi tehnikami (od sitotiska do digitalnega tiska in vezenja) za vas pripravi idealen izdelek, ki ga bo vsak učenec s ponosom nosil še vrsto let po končanem šolanju. Naša dodatna prednost je lastna zaloga različnih kvalitetnih majic, kap in ostalega tekstila, ki so na voljo v različnih barvah in konfekcijskih številkah. Tudi zato se lahko zanesete, da boste vaše majice, ob pravočasnem naročilu, zagotovo prejeli na dan, ko jih potrebujete. Širok asortiman izdelkov omogoča, da niste omejeni samo na majice. Za vaš spominski kos konfekcije, ki vas bo spominjal na čas v osnovni šoli, lahko izberete tudi polo majice, puloverje in jopice, termoflise, jakne, kape in šale ter ostale kose oblačil. Prepričani smo, da boste našli pravi izdelek zase!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja