Categories
Uncategorized

Rokovniki za podjetja

Tisk personaliziranih rokovnikov za podjetja v Tiskarni Ekart.

Rokovniki za podjetja

Vedno znova nam govorijo, da bi morali pisarno digitalizirati in se čim bolj preseliti v svet računalnikov. Računalniki imajo vsekakor svoje koristi (katera sodobna delovna mesta se na njih ne zanašajo?), Vendar pa zaradi tehnologije včasih lahko pozabimo na prednosti uporabe papirnatih materialov. Uporaba papirnatih materialov poleg dela z računalnikom se pogosto izkaže za najkoristnejšo metodo. Pravzaprav najučinkovitejši in najproduktivnejši ljudje dobro uporabljajo oboje v usklajevanju med seboj.

Papirni zvezki so učinkovitejši pri zapisovanju

Da, obstajajo aplikacije za beleženje na telefonih ali prenosnih računalnikih in ljudje te naprave nosijo s seboj povsod. Toda ali ste tako učinkoviti, kot mislite, če uporabljate svoje naprave za zapisovanje? Raziskave kažejo, da je odgovor ne. Dokument, ki sta ga izdelala Pam Mueller in Daniel Oppenheimer, razkriva. Dokument navaja: »Tudi če se prenosni računalniki uporabljajo samo za beleženje, lahko (učenci) še vedno ovirajo učenje, ker njihova uporaba vodi v plitko obdelavo … Učenci, ki so si zapisovali prenosne računalnike, so bili pri konceptualnih vprašanjih slabši od učencev, ki so beležili ročno. ” Poudarek te raziskave je bil na vplivu tehnologije na študente, velja pa tudi za pisarno. Ko zapisujete na prenosnem računalniku, obstaja verjetnost, da si zapisujete dobesedno, ne razmišljate pa dejansko o tem, kaj vpisujete, kar ima za posledico manj vnosa. Zapisovanje v zvezku vam pomaga, da se osredotočite na besede, ki jih pišete, kar pomeni, da bolje shranite tisto, kar ste pravkar slišali. Z drugimi besedami, pisni zapiski na tem sestanku pomenijo, da se vam manj verjetno, da se jih boste morali spomniti, ko jih boste morali priklicati. Torej, kar zadeva vašo osebno učinkovitost, je prenosnik na sestanke morda najboljša rešitev.

Liberalno uporabite lepljive zapiske, vendar jih imejte organizirane

Eden od izzivov pri računalnikih in telefonih je, koliko informacij imate na dosegu roke. To je seveda odlična stvar, ko morate raziskati, preveriti dejstva ali sestaviti uradne dokumente. Vendar pa je lahko problem, če se želite osredotočiti in si kaj hitro zapomniti, saj je izkušnja z uporabo računalnika polna motenj. Lepljivi zapiski so brezčasna rešitev tega problema, da kritični opomniki ostanejo takoj dostopni in brez motenj. Nalepka mora vsebovati en kritičen podatek in jo pritrditi na mesto, kjer te informacije potrebujete. Na ta način, ko se morate sklicevati na informacije, so vam takoj dostopne.

Koledarji in načrtovalci na papirju imajo ključno vlogo

Te dni je mogoče takoj načrtovati sestanek tako, da pošljete e -poštno sporočilo in opombo v spletnem koledarju. Ko sprejmete sestanek, boste prejeli opozorila tik pred njegovim začetkom … in celo opozorilo, ki vam pove, kdaj morate zapustiti pisarno, da pridete na sestanek pravočasno, pri čemer upoštevate trenutni promet. To je priročno, nedvomno. Kaj pa, če potrebujete širši pogled na vaš delovni dan? Tam vam lahko pride v poštev koledar ali tedenski načrtovalec. Vlečenje na en sestanek za drugim je zanesljiv način, da uničite svojo produktivnost, zato večina strokovnjakov poskuša blokirati čas, v katerem se lahko osredotoči na delo. To je enostavno pozabiti, ko ste zaposleni s sprejemanjem povabil na sestanke. Seznanjanje papirnatega koledarja ali tedenskega načrtovalnika vam omogoča, da v svojem tednu blokirate čas za delo, in na ta način, ko pride vabilo, da se pridružite sestanku, se lahko hitro obrnete na svoj tedenski načrt za delovni čas in ga obrnete dol, če ne ustreza.

Using paper for better productivity levels

Want to create the perfect custom diary, calendar, diary or notepad but need help in printing? Be sure to contact us at Dark Horse today for all your printing needs. Dark Horse Print and Design is an Australian based and operated printing business aimed to meet your needs.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja