Categories
Uncategorized

Prave tiskarske rešitve na Ptuju | Tiskarna Ekart

V tiskarski dejavnosti bo za tiskarske projekte, velike ali majhne, vedno obstajalo povpraševanje in tako je tudi na Ptuju. Ena izmed vodilnih tiskarn na ptujskem območju je Tiskarna Ekart.

Iščete tiskarno na Ptuju? Tukaj je Tiskarna Ekart!

V tiskarski dejavnosti bo za tiskarske projekte, velike ali majhne, vedno obstajalo povpraševanje in tako je tudi na Ptuju. Ena izmed vodilnih tiskarn na ptujskem območju je Tiskarna Ekart.

Tiskarska podjetja, ki ponujajo redne tiskarske storitve, so lahko na primer uspešna, če zadovoljujejo potrebe lokalnih strank, tako kot Tiskarna Ekart skrbi za ustvarjanje najrazličnejših tiskarskih izdelkov za podjetja in izdelke na Ptuju in v okolici. Tiskarne v bližini pisarn lahko izkoristijo tudi tiskanje spominkov, še posebej, če lahko tiskajo na predmete, kot so majice, pisala in beležnice.

Obstaja vsaj ena tiskarska storitev, ki bo ustrezala različnim vrstam podjetij in panog. Poleg tega za gradnjo tiskarne ne potrebujete let izkušenj ali vlaganja v veliko količino kapitala, ki pa je potreben za nakup modernejših tiskarskih strojev, ki jih premore Tiskarna Ekart iz občine Cirkovce v bližini Ptuja.

Tiskarstvo je tudi enostavnejše za ustvarjanje. S samo nekaj tiskalniškimi enotami, tiskarskim materialom, najemom nekaj tiskarskega osebja in nekaj usposabljanja za uporabo tiskalnika ste zdaj pripravljeni na izdelavo tiskarskega projekta. Poleg tradicionalnega tiska je danes povpraševanje tudi po tiskanju po meri. Strankam daje možnost prilagojenih izhodov, ki ustrezajo njihovim osebnim in komercialnim potrebam po tiskanju.

Zakaj izbrati Tiskarno Ekart na Ptuju

Nekateri tiskarne radi imenujejo "stara šola", vendar Tiskarna Ekart z več kot 20 letno zgodovino še vedno ponuja široko paleto najnovejših profesionalnih tiskarskih storitev za stranke na območju Ptuja. V svetu tehnologije in tiskanja, ki se nenehno razvija, je ideal, ki se ni spremenil, naša zaveza, da bomo več kot le tiskarna, ki črnilo nanese na papir. Zgodovinsko smo zgradili odnose tako, da smo spoznali poslovanje in posebne potrebe naših strank, hkrati pa v našem vzdušju na enem mestu vselej zagotavljali najvišjo kakovost na ptujskem področju.

Iskreno skrbimo za odnose s podjetju in strankami iz Ptuja in okolice. Naše izkušeno osebje vrača naše uveljavljene stranke iz leta v leto. Z osebnim vodenjem in najučinkovitejšimi načini ustvarjanja projektov se zavezujemo, da bomo z vsako stranko sodelovali individualno, da bomo prepričani, da so vse podrobnosti jasne in da je povpraševanje izpolnjeno.

Naša programska oprema, sistemi in procesi so osredotočeni na pravočasno dostavo vašega naročila, vsakič. Vsa naročila so izdelana v našem osrednjem proizvodnem vozlišču, opremljenem z najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja najvišjo kakovost vašega tiska, ki se ga poslužujejo naročniki iz Ptuja in širše okolice.

Tiskarna na Ptuju, ki ji lahko zaupate

Različne študije kažejo, da je zaupanje tiskanim medijem višje zaradi njihove otipljive, fizične oblike. Po raziskavi MarketingSherpa iz leta 2016 82% uporabnikov interneta pri odločitvi o nakupu zaupa tiskanim oglasom, bolj kot kateri koli drug medij. Spletni format z najvišjo uvrstitvijo, oglasi v iskalnem omrežju, je dosegel 61%, pojavnim oknom pa zaupa le 25% uporabnikov. Način oglaševanja in promocije preko tiska se zato priporoča tudi slovenskim podjetjem in organizacijam, ki prihajajo iz Ptuju in okolica, kjer se lahko za svoje potrebe obrnejo na Tiskarno Ekart.

Medtem so v teh časih "lažnih novic" tiskane revije najbolj zaupanja vreden vir novic, je pokazala študija Kantarja iz leta 2017. Skoraj tri četrtine (72%) vprašanih je reklo, da lahko zaupajo tiskanim revijam, v primerjavi s samo 33%, ki se strinjajo, da družbeni mediji "ponujajo novice, ki jim lahko zaupam."

Ne samo bralci lahko zaupajo tiskanju – tudi blagovne znamke in založniki. S 23 vgrajenimi podružnicami po vsej Veliki Britaniji Paragon Service Point zagotavlja hitre, varne in dosledne tiskarske storitve pravočasno, na zahtevo in blagovno znamko.

Naši tiskalniki imajo vgrajen sistem za upravljanje barv/kalibracijo barv, kar pomeni, da bodo imeli povsod, kjer natisnete svoj medij, enako kakovostno obdelavo.

Tiskanje živi v svetu in na Ptuju

Lani sta Hearst Magazines in Airbnb začela izdajati revijo Airbnbmag, ki naj bi »bralcem ponudila najbolj navdihujoče in najbolj resnične potopisne zgodbe, izkušnje in nasvete«. Približno ob istem času je Liberty London odprl uredniško revijo za promocijo svoje lepotne ponudbe.

Komentira odločitev blagovne znamke, da se obrne na tiskanje, da bi povečala zvestobo, je direktorica marketinga in komunikacij Liberty Madeleine Macey za The Drum povedala: »Verjamemo, da ima tisk še vedno vrednost za naše stranke – tisti poseben trenutek, ko lahko prelijete čudovite zgodbe in se morda kaj naučite prej niste vedeli za blagovno znamko ali postopek. "

Tudi Liberty in Airbnb v svojem pristopu k tiskanju nista posebej nova – trgovci na drobno, kot sta Waitrose in ASOS, že leta ostajajo zvesti tiskanju, medtem ko je Ikea nedavno razkrila, da 70% svojega celotnega letnega proračuna za trženje porabi za tiskanje.

Zakaj namesto tega ne izdajo digitalnih izdaj revij? Ker se digitalna preprosto ne more ujemati z edinstvenimi lastnostmi črnila na papirju.

Medtem ko digitalna komunikacija ponuja neposrednost in učinkovitost, lahko izkušnje povzročijo, da se ljudje počutijo, kot da nekaj manjka. Tiskani mediji pritegnejo več čutov – ne samo vid, ampak dotik in celo vonj – zaradi česar je bralcu to bolj prijetno.

To bi lahko pojasnilo, zakaj so prodajalci knjig, kot je Waterstones, v zadnjih desetih letih doživeli popoln krog. Na začetku desetletja so bralci z zaskrbljujočo hitrostjo prehajali iz fizičnih knjig v Kindles. Toda v zadnjih nekaj letih je prodaja e -knjig padala, medtem ko je trg fizičnih knjig vztrajno naraščal. V začetku leta je Waterstones poročal o 80 -odstotnem skoku letnega dobička.

Tisti, ki so navdušeni nad tiskom, na primer Paragon Service Point, ga vidijo kot obrt, kjer značilnosti, kot so edinstvene barve, folije in teksture, prinašajo privlačno in poglobljeno izkušnjo blagovne znamke, ki je digitalni mediji ne morejo ujemati. Tesno sodelujemo z našimi strankami in jim pomagamo pri uresničevanju svojih modelov točno tako, kot so si zamislili.

Tiskarski izdelki so zelo vsestranski. Lahko imajo sto oblik in se lahko uporabljajo na sto načinov. Besedilo in slike lahko natisnete na letake, plakate, transparente, steklovino in še veliko več.

Podjetja imajo lahko toliko koristi od uporabe tiskanih izdelkov v svoji trženjski strategiji. Kako to? Prvič, to je zelo poceni, zato si ga lahko privošči vsak. Drugič, velja za zaupanja vrednega. Za lokalna podjetja lahko naredi čudeže. Lahko se dobro poveže z vašo strategijo digitalnega trženja. Lahko služi kot PR trik, če ga izvedete dovolj dobro. Poglejmo, kako lahko tisk uporabite v svoji trženjski strategiji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja