Categories
Uncategorized

Potiskane otroške majice

Majica ali drugi kos oblačila s personaliziranim tiskom lahko otroku pomenita ogromno. Neverjetno je, kako je nekaj tako preprostega kot je kos oblačila, lahko razlog za toliko sreče in zadovoljstva. Poletja v taboru, osnovnošolska valeta, zaključek krožka ali praznovanje rojstnega dne bodo za vedno ostali v spominu s potiskano majico, ki ji lahko dodate podpise na hrbtni strani.

POTISKANE OTROŠKE MAJICE

 

Majica ali drugi kos oblačila s personaliziranim tiskom lahko otroku pomenita ogromno. Neverjetno je, kako je nekaj tako preprostega kot je kos oblačila, lahko razlog za toliko sreče in zadovoljstva. Poletja v taboru, osnovnošolska valeta, zaključek krožka ali praznovanje rojstnega dne bodo za vedno ostali v spominu s potiskano majico, ki ji lahko dodate podpise na hrbtni strani.

 

Ponudniki sitotiska v Sloveniji poskrbijo za vse vrste strank. Oblačila po meri se lahko uporabljajo za delovne uniforme, za poslovne dogodke, za univerzitetno opremo, za prodajni artikel glasbenih bendov in še veliko več. A slovenske tiskarne pogosto spregledajo ponudbo za najmlajše. Otroci imajo radi kos oblačila, ki jih povezuje z vrstniki. Za stvari, kot so šolski izleti, lahko cele skupine otrok, ki nosijo enako majico, pomagajo pri varnosti, saj učitelji lažje opazijo svoje učence. Razlogov za izdelavo potiskanih majic za otroke je torej več, med ponudniki teh proizvodov pa na širšem ptujskem področju izstopa Tiskarna Ekart.

 

Tiskarna Ekart, eno izmed vodilnih slovenskih podjetji za sitotisk in potisk tekstila, na voljo širok izbor možnosti za mlade in otroke. Ponujamo majice, jopiče, kratke hlače, kapuco s kapuco in vse ostalo, kar potrebujete. Z oblačili po meri, ki ustrezajo velikostim mladostnikov in kakovostnim tiskom, ki je trpežen in dosleden, ste lahko prepričani, da bodo oblačila po meri, ki jih naročite pri nas, prestala preizkus časa in se bodo obdržala pri številnih pranjih, padcih in razlitjih.

Športne majice in dresi

Vsakdo se lahko udeleži ekipnih športov kot način za izboljšanje svoje telesne pripravljenosti, druženje z drugimi, razvijanje atletizma in preprosto zabavo. Šport je lahko tudi zelo resen – lahko ste v ekipi, ki tekmuje na državni ravni ali morda samo igrate za pravice hvalisanja v šoli.

 

S tiskanimi oblačili za otroke po meri lahko zadovoljite potrebe katere koli športne priložnosti. Morda želite začeti z zanesljivo bombažno majico. Možnosti aktivnega oblačila vključujejo tudi drese in športno opremo z nekaterimi naprednejšimi zmogljivostmi, kot sta tkanina, ki odvaja znoj in zagotavlja zračnost.

Taborne in klubske majice

Ste bili v mladosti kdaj del kluba? Morda ste se naučili uporabljati kompas in zemljevid kot del programa skavtov oziroma tabornikov ali postali strokovnjak za vozle zahvaljujoč izobraževalnemu programu vašega lokalnega centra za mladino. Majice s kratkimi rokavi ali jopice s kapuco po meri z imenom kluba lahko dajo otrokom kos oblačila, ki ga z veseljem nosijo in delujejo tudi kot promocijsko orodje za vaš klub oziroma krožek.

 

Otrok, ki zapusti tabor s prtljažnikom, polnim zgodb in lepim puloverjem po meri, bo zagotovo navdušil vsakogar, ki ga bo vprašal, kje je dobil pulover. Če vodite organizacijo kot je plesni studio, kjer so plesalci različnih starostnih skupin in ravni, lahko oblačila po meri dajo mlajšim študentom nekaj, kar si bodo želeli nekoč obleči. Konec koncev, kdo je bolj kul od starejših otrok z enakimi potiskanimi majicami?

 

Otroška oblačila po meri so zabavna in lahko služijo vsem vrstam namenov. Uporabite ga lahko za združevanje ljudi in izboljšanje rezultatov vaše organizacije. Zabavajte se s svojimi dizajni in ustvarite kose, ki bodo prestali preizkus časa. Nikoli ne veš, katera majica bo nekomu postala vseživljenjska najljubša!

 

Izboljšajte varnost učencev na šolskih izletih

Izleti so nepogrešljiv del učnega načrta. Te ekskurzije učencem zagotavljajo učenje v resničnem svetu, pa naj gre za popoldne v muzeju ali celotedensko potovanje v tuje mesto. Otroci lahko vidijo, kako se njihove lekcije uporabljajo zunaj štirih sten njihove učilnice, kar jim pomaga pri ugotavljanju uporabne vrednosti tradicionalnega pouka.

 

Čeprav ima učenje na teh potovanjih prednost, je na prvem mestu vendarle varnosti. Učenci, zlasti osnovnošolci, zlahka zavijejo narobe in se ločijo od skupine, zato je varovanje vaših otrok, kamor koli gredo, prednostna naloga učiteljev in drugih spremljevalcev.

 

Če svoje učence opremite v majice, potiskane po meri, jih naredite izstopajoče v množici, kjerkoli že so – od živahnih umetniških galerij do zasedenih mestnih ulic. S hitrim iskanjem barv in logotipa vaše šole lahko osebje spremlja svoje zaposlene in poskrbi, da vsi ostanejo skupaj.

 

Potiskane majice z imeni lahko naročite po meri, kar vam bo pomagalo poenostaviti udeležbo na teh potovanjih. Za to poskrbi Tiskarna Ekart.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja