Categories
Uncategorized

Ponudba Tiskarne Ekart

Stranke tiskarn dandanes želijo vedno nove, unikatne, sveže ter še bolj kreativne storitve in tega se v tiskarni Ekart dobro zavedamo. Pohvalimo se lahko ne le z več kot dvema desetletjema izkušenj, temveč tudi zagnanosti in kreativnosti, ki rasi našo ekipo. Strast naše ekipe je predvsem iskanje svežih nadstandardnih rešitev in piše nove uspešne zgodbe. Stranke pa si ob našem poslanstvu pogosto želijo izvedeti tudi katere storitve ponuja naša tiskarna. Te vem bomo predstavili v naslednjih odstavkih našega bloga.

Ponudba Tiskarne Ekart

Stranke tiskarn dandanes želijo vedno nove, unikatne, sveže ter še bolj kreativne storitve in tega se v tiskarni Ekart dobro zavedamo. Pohvalimo se lahko ne le z več kot dvema desetletjema izkušenj, temveč tudi zagnanosti in kreativnosti, ki rasi našo ekipo. Strast naše ekipe je predvsem iskanje svežih nadstandardnih rešitev in piše nove uspešne zgodbe. Stranke pa si ob našem poslanstvu pogosto želijo izvedeti tudi katere storitve ponuja naša tiskarna. Te vem bomo predstavili v naslednjih odstavkih našega bloga.

Grafični studio

Da bi bili tiskarski izdelki učinkoviti, morajo biti ne le kakovostno natisnjeni, temveč tudi primerno oblikovano? Le z izvrstno grafično podobo bo to, kar želite povedati, delovalo prepričljivo in kredibilno. Vrhunsko izdelana vizualna postavite je ključni element, ki tiskovinam doda dodatno vrednost.

Podoba tiskovin, ki predstavljajo vaše podjetje, služi kot ogledalo vaše organizacije svetu. Za dobro sliko lahko z oblikovanjem poskrbimo tudi pri tiskarni Ekart. Imamo strokovnost, znanje in ustvarjalno svežino!  Naša ekipa oblikovalcev vas s svojimi idejnimi predlogi zanesljivo pripelje do prave odločitve.

Pri Tiskarni Ekart poskrbimo za oblikovanje celostne grafične podobe, izdelavo logotipov, grafične podobe vozila, reklamnih oglasov, katalogov, zloženk, plakatov, vabil, vizitk, reklamno-označevalnih tabel, transparentov, zastav, časopisov, revij, brošur, drugih tiskovin.

Sitotisk

Sitotisk je eden izmed najpogostejših načinov komercialnega tiska, zato se z njim pri Tiskarni Ekart pogosto srečujemo in imamo z njim ogromno izkušenj.

Že samo ime pove, da sitotisk za odtis uporablja sita, s pomočjo katerih lahko barvo natisnemo na praktično vse materiale, katerih površina je ravna in dovolj gladka. Izdelek na katerega odtisnemo barvo, pošljemo skozi sušilni tunel, ki barvo pri določeni temperaturi trajno zapeče na izdelek ter nudi barvi boljšo obstojnost.

Sitotisk, v primerjavi z drugimi načini tiskanja, nudi določene prednosti, ki so nenadomestljive z ostalimi tehnikami tiska. Je tudi izjemno stroškovno učinkovit način za tiskanje velikih količin po najboljši kakovosti.

Pozitivne lastnosti, ki krasijo sitotisk so hitra priprava, možnost tiska na večje površine ter visoka obstojnost in intenzivnost barv, ki se doseže z močnejšimi nanosi. Barve v sitotisku so v primerjavi z offset tiskom in digitalnim tiskom intenzivnejše pa tudi odpornejše na različne zunanje oz. vremenske vplive.

S sitotiskom, zaradi njegove prilagodljivosti različnim površinam in materialom, lahko potiskamo materiale, pri katerih druga tehnika tiska ni mogoča (papir, karton, les, plastiko, kovino, folije, steklo, blago, usnje, umetne tkanine ter še na mnogo drugih umetnih in naravnih materialov).

S pomočjo sitotisk tehnike za vas pri Tiskarni Ekart natisnemo napise na majice, kape, športne drese, delovne obleke, torbe, embalažo, transparente, zastave, nalepke, dežnike, dotisk na koledarje, dotisk tekstil in druge izdelke oziroma tiskovine.

Še ena v vrsti posebnosti sitotiska je ta, da ta tehnika ponuja možnost dodajanja posebnih učinkov, kot so odsevni tisk, 3d tisk, barve, ki oddajajo svetlobo.

Digitalni tisk

Digitalni tisk, še vedno velja za  relativno novost v zgodovini tiskanja, se je v svetu tiskarska v zadnjih letih obsežno razširil. Ni dvoma, kaj botruje popularnosti te tehnike izdelave tiskovin. Kvaliteten digitalni tisk naročniku zagotovja številne prednosti, saj vam pomaga, da vaši izdelki izstopijo od množice podobnih, poveča vašo prepoznavnost in s tem tudi prodajo, predvsem pa zablesti pri personalizaciji – variabilnem tisku.

Digitalni tisk je najhitrejši in najsodobnejši način tiska, saj tisk poteka iz same datoteke in ne zahteva nobenih posebnih predpriprav, kar se tiče tiskarske mehanizacije in opreme (ni montaže, izdelave filma, tiskarskih plošč, sušenja barve, itd.).

Prednosti digitalnega tiska so hitra odzivnost (print on demand) in hitra izdelava končnega izdelka, ekonomičnost in cenovna ugodnost za manjše naklade, številne ustvarjalne možnosti, visoka kakovost tiska vsakega natisa, visoka prilagodljivost: omogoča tisk spremenljivih, unikatnih podatkov, preprosta personalizacija posameznih tiskovin ne glede na število izvodov (črtne kode, naslavljanje in drugi elementi)

Z digitalnim tiskom lahko natisnemo  le toliko izvodov, kot jih dejansko potrebujete

Offset

Offset tisk je, po nekaterih navedbah, najpogosteje uporabljen postopek tiskanja na svetu. Poslužujemo se ga tudi pri Tiskarni Ekart Offset tisk, imenovan tudi offset lithography, je namenjen množični proizvodnji in ga uporablja večina podjetij in organizacij, ki tiskajo velike količine, ki potrebujejo dosledno kakovost in nizke stroške. Na splošno je Offset idealna izbira za naklade 500 ali več, druge prednosti offset tiskanja pa vključujejo: Stroškovno učinkovit za večje količine (nižji mejni stroški) Najvišja možna kakovost Uporabite lahko različne vrste papirja in črnila.

Offset je odlična možnost za visokokakovostne, večje projekte s 400+ izvodi v seriji. Idealno je tudi, če potrebujete papir po meri ali posebno črnilo. Za manjše projekte uporaba ni tako smiselna, saj je oprema velika naložba, vendar pa je lahko offset tisk, ko so sistemi vzpostavljeni, dolgoročno zelo dostopna možnost. Za manjše naklade se odločite za digitalni tisk.

 

Ostale storitve

 Pri Tiskarni Ekart na želje naših strank poskrbimo tudi za naslednje storitve:

Tamponski tisk

XXL (Veliko formatni) tisk

Tisk transparentov

Sublimacijski tisk

Preslikači

Dodelava 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja