Categories
Uncategorized

Novoletne zaobljube in poslovna darila

Konec leta se počasi, a zanesljivo približuje in pred nami je še zadnji blog Tiskarne Ekart v letu 2020. Tokrat se bomo osredotočili na najpopularnejše zaobljube, ki jih ljudje v prednovoletnem času radi sklepamo. Z vstopom v novo leto obrnemo novo stran v naši knjigi življenja in prav je, da jo po najboljših močeh izkoristimo do popolnosti.

Novoletne zaobljube in poslovna darila


Konec leta se počasi, a zanesljivo približuje in pred nami je še zadnji blog Tiskarne Ekart v letu 2020. Tokrat se bomo osredotočili na najpopularnejše zaobljube, ki jih ljudje v prednovoletnem času radi sklepamo. Z vstopom v novo leto obrnemo novo stran v naši knjigi življenja in prav je, da jo po najboljših močeh izkoristimo do popolnosti. 


Pri trudu za doseganje zastavljenih ciljev v letu 2021 pa ne pozabite na pomoč Tiskarne Ekart. Ta vam bo tudi v naslednjih 12 mesecih stala ob strani vedno, ko boste potrebovali promocijski tekstil s personaliziranim dotiskom, poslovna darila za vaše zaposlene, stranke in poslovne partnerje, društvene, stenske ali namizne koledarje, tiskovine najrazličnejših vrst ter seveda strokovne tiskarske in grafično oblikovalske storitve na najvišji ravni. V nadaljevanju smo za vas pripravili zgolj nekaj primerov novoletnih zaobljub, za dosego katerih si lahko vaši obdarjenci ali vi sami pomagate z izdelki iz široke ponudbe Tiskarne Ekart.

Boljša organiziranost

Tudi želja po boljši organiziranosti se pogosto znajde na seznamih najpopularnejših novoletnih zaobljub. V zadnjih dneh decembra se največkrat komaj zavemo, kako hitro nam je med prsti spolzelo 365 dni preteklega leta. Prav zato je ogromno novoletnih načrtov povezanih z učinkovitejšo porabo časa in boljšo organiziranostjo.


Naj si gre za poslovna darila, ali nabavo z namenom uporabe v vaši pisarni, rokovniki in koledarji so enostavni, a odlični pripomočki, s pomočjo katerih bodo vaši dnevi postali urejenejši, bolje koordinirani in manj stresni.

Biti bolj pozorni na okolje


Varstvo okolja in varovanje narave sta problematiki, s katerima se ne sme odlašati. Hitro ukrepanje in sprememba življenjskih in potrošniških navad nas vseh bosta ključni pri ohranjanju ravnovesja v ekosistemu našega planeta. Večja pozornost namenjena okoljevarstvu se bo zagotovo znašla na seznamu novoletnih zaobljub mnogih posameznikov za leto 2021.


Če želite s svojimi poslovnimi darili pokazati predanost ciljem ohranjanje čiste narave, izberite izdelke iz kategorije Eko poslovna darila


Več potovati

Leto 2020 je bilo za vse navdušence nad potovanji težavno leto. Zaprte meje, predpisane karantene in omejeno delovanje potniškega prometa je marsikomu preprečilo načrte glede odkrivanja novih destinacij. Prav zato bodo v prihajajočem letu daljša potovanja do novih krajev na zemeljski obli še toliko bolj mamljiva. V primeru postopnega sproščanja ukrepov in prepovedi povezanih s pandemijo, bo turizem v poletnih mesecih doživel vrhunec.


V kolikor se tudi med vašimi zaposlenimi ali strankami najdejo privrženci potovanj, je kakovosten in udoben nahrbtnik idealna ideja za njihovo poslovno darilo. V ponudbi Tiskarne Ekart lahko najdete kar 26 nahrbtnikov in torb z možnostjo dotiska. Zaupajte nam, popotniške duše bodo nad vašim darilom navdušene.


Opustitev kajenja

Odvajanje od cigaret oziroma prenehanje s kajenjem je ena izmed najpogosteje slišanih novoletnih zaobljub. Razlog za to se skriva v tem, da si mnogi kadilci želijo prekiniti s svojimi navadami, a zaradi vsakodnevne rutine in zasvojenosti z nikotinom potrebujejo večjo spremembo življenjskega ritma, da bi to dosegli. Prehod v novo leto je ponavadi čas, ki označuje začetek nečesa novega in je, iz psihološkega vidika, pravi trenutek za spremembe. 


Morda se sprašujete, ali je, glede na ogromno število ljudi, ki so odločeni opustiti svoje življenjske navade, vžigalnik še zmeraj primerno poslovno darilo v času obdarovanja. A brez skrbi, tudi kadilci na odvajanju in nekadilci bodo v takšnem poklonu našli svojo korist. Če je vaš namen poudariti raznolike funkcionalnosti poklonjenog izdelka, svojim strankam ali poslovnim partnerjem podarite vžigalnika Danteali Oval, ki po obliki ne spominjate na običajne, kadilske vžigalnike.


Srečno, zadovoljno in uspešno 2021 s Tiskarno Ekart

Tiskarna Ekart se vam iskreno zahvaljuje za zaupanje, ki ste nam ga izkazali v razburljivem 2020, letu polnem nepričakovanim dogodkov in presenečenj, zaznamovanem s presenetljivimi in nenavadnimi okoliščinami. Vsem preglavicam navkljub lahko rečemo, da smo ob vas, naših strankah, uspešno preživeli še eno razgibano leto.


V novem letu 2021 vam voščimo ogromno uspehov, veselja, zdravja in miru. Naj vas sreča spremlja tako na osebni kot tudi na poslovni poti. Želimo vam čim več vzponov in čim manj padcev ter upamo, da bomo še naprej ostali vaša prva izbira za kreativne in tiskarske storitve. 


Vaša Tiskarna Ekart

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja