Categories
Uncategorized

Nalepke in etikete

V tokratnem blogu Tiskarne Ekart se bomo poglobili v tematiko nalepk in etiket. Razkrili vam bomo prednosti samolepilnih etiket ter vam postregli z nekaj zanimivimi idejami za vpeljavo nalepk v vaše podjetje. Z uporabo unikatno oblikovanih in kvalitetno natisnjenih nalepk lahko vizualno podobo vaših izdelkov ter embalaže dvignete na najvišjo raven, ob tem pa ohranite stroškovno učinkovitost.

Uporabnost nalepk za vaše podjetje


V tokratnem blogu Tiskarne Ekart se bomo poglobili v tematiko nalepk in etiket. Razkrili vam bomo prednosti samolepilnih etiket ter vam postregli z nekaj zanimivimi idejami za vpeljavo nalepk v vaše podjetje. Z uporabo unikatno oblikovanih in kvalitetno natisnjenih nalepk lahko vizualno podobo vaših izdelkov ter embalaže dvignete na najvišjo raven, ob tem pa ohranite stroškovno učinkovitost. 


Enostavna popestritev embalaže

Embalaža je tista karakteristika produkta, ki v največji meri vpliva na prvi vtis kupcev o vašem izdelku in ga v poplavi mnogih možnosti loči od konkurence. Embalaža izdelka naj bi služila štirim nalogam in sicer: zaščiti, privlačnosti, informiranju, diferenciaciji.

Oblikovanje in izdelava unikatne oblike pakiranja novih izdelkov se pogosto izkaže za zelo drago in neutemeljeno investicijo. V kolikor enostavno, pusto, osnovno pakiranje vašega izdelka opremite z domiselno nalepko bo vaša embalaža služila vsem štirim funkcijam, navedenih v zgornjih alinejah. S tiskanimi etiketami lahko embalaži vašega izdelka dodate tudi črtne kode, deklaracije ali informacije o ceni. Prednost uporabe nalepk za vizualno podobo embaliranja vaših izdelkov je ta, da je investicija v nalepke dokaj nizka in dopušča mnogo različnih variacij. Tako boste lahko z raznolikimi različicami nalepk in etiket svoje izdelke opremili ob posebnih priložnostih kot so prazniki ali razprodaje.

Za vas smo izbrali nekaj primerov inovativnih rešitev embalaž z nalepkami. Kot je razvidno z vzorcev iz prakse lahko ustrezno oblikovane nalepke izdelek predstavijo na zanimiv, unikaten, profesionalen, kontekstualno ustrezen in vizualno neoporečen način.


Opremljanje pošiljk

Ne glede na panogo vašega podjetja se birokraciji ni mogoče izogniti. Lahko pa čas pošiljanje poštnih sporočil v kuvertah in paketih skrajšate in ga namenite produktivnejšim dejavnostim.

Ne etikete natisnite naslov naslovnika ter svoj povratni poštni naslov ter logotip vašega podjetja in si s tem zagotovite profesionalen izgled vaše korespondence, ob enem pa se izognite ročnemu pisanju naslovov. V zadnjem času, ko so se prodajne poti iz fizičnih prodajnih mest skoraj v celoti preselile na dostavne in poštne servise, je še toliko pomembneje, da razmislite o časovnih prihrankih, ki jih vam prinašajo samolepilne etikete s podatki za pošiljanje.


Gradnja prepoznavnosti blagovne znamke in vizualne podobe delovnega prostora

Za uporabo nalepk velja dobro poznan izrek, ki pravi, da je meja samo nebo. To velja tako za področja njihove uporabe kot tudi za velikosti, formate in lokacije lepljenja. 

Nalepke niso namenjene samo popestritvi embalaže vaših produktov, z njimi lahko okrasite tudi vašo pisarno. Nalepke za stekla v XXL velikostih, nameščene na ogledala ali okna pisarne, s svojo prisotnostjo popestrijo vzdušje v prostoru, pa naj gre za pisarno, delovni prostor ali poslovalnico vašega podjetja. Tudi če v vaši firmi opravljate resne posle, to še ni razlog za dolgočasno delovno okolje. Raziskave s področja upravljanja zadovoljstva zaposlenih kažejo, da lahko z načrtnim oblikovanjem fizičnega delovnega mesta posameznika, vplivamo na njegovo zadovoljstvo. Prav tako videz pisarne pozitivno učinkuje na klimo delovnega okolja in kreativnost zaposlenih. Svetujemo vam, da vaša ogledala, okna ter ostale steklene površine prelepite z inovativno dizajniranimi nalepkami, oblikovno prilagojenimi na grafično podobo vašega podjetja in očarate vse svoje zaposlene in goste v prostorih vašega podjetja.

Ko je govora o promocijskih aktivnostih povezanih z gradnjo prepoznavnosti blagovnih znamk, se promocijske nalepke na avtomobilih pogosto izkažejo za varno, preverjeno in učinkovito možnost, ki ob enem podjetjem omogoča veliko manevrskega prostora za oglaševalsko eksperimentiranje. Če ima vaše podjetje lastno floto službenih vozil, ki niso opremljena z nalepkami za oglaševanje vašega podjetja, imate v lasti neizkoriščen trženjski potencial. 


Nalepke in etikete Tiskarne Ekart

Kljub vsem prednostim implementacije nalepk v aktivnosti vašega podjetja pa se morate zavedati, da lahko slabo izdelana nalepka negativno vpliva na javno podobo vaše blagovne znamke, saj odraža neprofesionalen odnos, nedovršenost in površnost. Prvi predpogoj vpeljave nalepk in lepljivih etiket v aktivnosti vašega podjetja je torej izbor prave tiskarne za izdelavo le-teh.

V Tiskarni Ekart za tisk nalepk uporabljamo izključnost kvalitetne vrste papirja, odpore na vremenske in druge vpliva. Naše premazne in samolepilne nalepke se odlično oprimejo različnih tipov površin in so zato primerne za raznovrstno uporabo. Z raznovrstno uporabnostjo se lahko pohvalijo tudi naše etikete, ki jih krasi obstojnost in zanesljivost v vseh situacijah. Etikete in nalepke za vas natisnemo v poljubnih velikostih in oblikah, piko na i pa dodamo še s plastificiranjem in lakiranjem. Zanesete se lahko, da nalepke in etikete, tiskane v Tiskarni Ekart, ne bodo zbledele in bodo vaše izdelke, pošiljke, prostore ali avtomobile krasile še dolgo po nakupu.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja