Categories
Uncategorized

Kako potiskane kuverte koristijo vašemu poslu

Če ste v dvomih glede tiskanja pisemskih kuvert, ki jih lahko opremite z imenom vaše blagovne znamke ali podjetja, logotipom in drugimi edinstvenimi prepoznavnimi atributi, je naslednji zapis o potiskanih kuvertah pravi za vas.

Kako potiskane kuverte koristijo vašemu poslu

Če ste v dvomih glede tiskanja pisemskih kuvert, ki jih lahko opremite z imenom vaše blagovne znamke ali podjetja, logotipom in drugimi edinstvenimi prepoznavnimi atributi, je naslednji zapis o potiskanih kuvertah pravi za vas.

Izgled kuverte je je prav tako pomemben kot vsebina sporočila, ki na bralca čaka v njej. Preden nekdo odpre ovojnico in pride do konkretnega marketinškega materiala, tega, kar prodajate ali oglašujete, vidi zunanjost sporočila. Kuverta po meri, ki naredi osupljiv vtis, bo veliko bolj verjetno motivirala prejemnika, da sprejme kakršen koli poziv k dejanju, ki ga iščete – na primer, da se prijavi na storitev, opravi neposreden nakup, obišče spletno mesto vašega podjetja ali kaj drugega.

V svetu, kjer je vse bolj digitalno ali na spletu, je nekaj posebnega v tem, da prejmete oprijemljiv del komunikacije, ki ga preprosto ni mogoče ponoviti. Medtem ko se bodoča stranka ali kupec morda ne spomni vsakega množičnega trženjskega e-poštnega sporočila, ki ga je prejela, ima dobro oblikovana ovojnica z nepozabnimi marketinškimi materiali večjo možnost, da naredi vpliven in nepozaben vtis.

5 načinov za prilagoditev oblikovanja poslovne kuverte

Ustvarjalni proces podjetnikov, grafičnih oblikovalcev in tiskarjev resnično zaživi pri oblikovanju tiskanih poslovnih ovojnic po meri. Vaš prvi vtis na potencialne stranke bo značilen izgled, ki ga verjetno ne bodo kmalu pozabili, zato razmislite o naslednjih načinih za prilagoditev oblikovanja vaše poslovne kuverte.

1. Upoštevajte vrsto kuverte. Želite, da je prejemnik vaših trženjskih materialov navdušen nad vsebino.

Velikost, oblika in splošni "ton" kuverte naj ustrezajo temu, kar je v notranjosti. Na primer, "okenske" ovojnice običajno vsebujejo račune – nekaj, česar se večina ljudi ne veseli. Če ne želite, da bi vašo ovojnico zamenjali z računom, se izogibajte temu slogu ovojnice.

2. Bodite jasni glede sporočila, ki ga želite dostaviti

Čeprav želite prenesti slog svoje blagovne znamke ali podjetja, lahko preveč svetlih barv, pisav ali slik zmede ali zavede prejemnika.

3. Prepričajte se, da vse pisave ustrezajo velikosti in obliki kuverte

Zadnja stvar, ki jo želite, je, da vaš dizajn kuverte po meri pritegne prejemnikovo pozornost, le kontaktne podatke ali vaš logotip, ki teče s strani/odrezan/črnilo, razmažete, tako da je nečitljiv. Če se mora potencialna stranka ali stranka preveč potruditi, da bi poiskala vaše kontaktne podatke, bo verjetno izgubila zanimanje in se preselila k konkurentu.

4. Kakovost šteje

Če je vaša ovojnica videti šibka in poceni, bo prejemnik domneval, da je takšna tudi vsebina. Če že vlagate v stroške oblikovanja fizičnih kosov pošte, se prepričajte, da poiščete storitve tiskarskega podjetja, ki bo delo opravilo pravilno.

5. Dodajte ravno pravo količino podrobnosti

Obstajajo načini, s katerimi lahko zagotovite, da bo vaša kuverta po meri pritegnila oko, ne da bi pretiravali. Uokvirjanje robov ovojnice z barvnim robom, vključevanje vašega logotipa ali dodajanje "stranskega brizga" (slog tiskanja, ki se nanaša na pokrivanje večine ene strani ovojnice s krepkimi ali svetlimi detajli) so pametni načini za pritegnite pozornost na vaše podjetje.

Povežite se s strokovnjaki

Nič ne pove dovršeno in profesionalno več kot strokovno oblikovana, jasno komunikativna prilagojena kuverta. Drugi resnični strokovnjaki bodo prepoznali raven pozornosti do podrobnosti, ki jo napovedujejo vaše kuverte, kar bo povečalo verjetnost, da se bodo želeli povezati in poslovati z vami.

S čistimi, jedrnatimi in kreativnimi marketinškimi materiali se obrnite na svoje kolege vrhunske strokovnjake za dragocene omrežne povezave in opazujte cvetenje vaše blagovne znamke ali podjetja. Naj se Tiskarna Ekart namesto vas loti vašega prilagojenega projekta tiskanja kuvert. Kako do nas? Sledite POVEZAVI.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja