Categories
Uncategorized

Kako do svoje potiskane majice

S prijatelji se na sončno, jesensko popoldne odpravite na sprehod po svoji stalni, dobro poznani poti. Na koži čutite tople sončne žarke in rahel vetrič, ki oznanja prihod hladnejših dni. Beseda teče o marsičem, kot je to v navadi, ki se pogovarjamo z nam ljubimi ljudmi: o družini, otrocih, službi, športu; teme pogovora se v potokih prelivajo ena v drugo in čas teče hitreje kot ponavadi.

Kako do svoje potiskane majice

Tisk na majice – vodnik od vaše ideje do končnega izdelka

S prijatelji se na sončno, jesensko popoldne odpravite na sprehod po svoji stalni, dobro poznani poti. Na koži čutite tople sončne žarke in rahel vetrič, ki oznanja prihod hladnejših dni. Beseda teče o marsičem, kot je to v navadi, ki se pogovarjamo z nam ljubimi ljudmi: o družini, otrocih, službi, športu; teme pogovora se v potokih prelivajo ena v drugo in čas teče hitreje kot ponavadi. 

Zatopljeni v pogovor sploh ne opazite, da se vam je približal znanec, ki je očitno ljubitelj iste sprehajalne poti. Še preden si uspete izmenjati vljudnosti pozdrav opazite njegovo majico, ki takoj pritegne vašo pozornost. Uau, si mislite, takšne majice pa se ne da kupiti v trgovini. Izdelana je iz kvalitetnega materiala, moderno skrojena, tiskani napis ter grafična podoba na njej pa takoj pritegneta vašo pozornost. S prijatelji se spogledate in si rečete, tudi mi potrebujemo svoje potiskani majici. 


V nadaljevanju sprehoda pogovor se pogovor pogosto vrača na to temo. Razmišljate, kako predlagati šefu, da bi vaše podjetji močno pridobilo na prepoznavnosti in pozitivni javni podobi, če bi zaposlene oblekli v edinstvene potiskane majice. Potiskane majice bi bile izvrstna ideja za fantovščino vašega bratranca, ki bo na sporedu prihodnji mesec, lahko pa bi v njih odeli tudi nogometno moštvo vašega sina. A kje priti do njih? Katera tiskarna v Sloveniji ponuja kvalitetne tekstilne izdelke ob tem pa obvlada tehniko sitotiska in vam v najkrajšem času dostavi končni produkt, izdelan po vaši meri? V nadaljevanju tega zapisa, vam zaupamo odgovor. (NAMIG

Namen

Strokovnjaki iz sveta posla, trženja in oglaševanja pravijo, da je pozornost največje bogastvo 21. stoletja. Podjetja, zvezdniki in mobilne aplikacije se na vse pretege trudijo, da bi v vaših mislih osvojili čem večji delež. Kamor teče pozornost, teče tudi denar, pravijo. A ker so oglasi v medijih starega kova in tradicionalne oglaševalske kampanje, ki prebivalstvo opomnijo na vaš obstoj in poslanstvo, izredno drage, so iznajdljivi poslovneži poiskali cenejše, inovativnejše načine za pridobivanje pozornosti. Eden izmed njih je tisk na majice. Zaposleni in stranke, ki oblečejo majice podjetja, nezavedno postanejo mobilni oglasni panoji vaše blagovne znamke. A oglaševalski vidik ni nujno edini razlog za odločitev o nakupu potiskanih majic. 

Potiskane majice so lahko odlična ideja za popestritev in spomin na posebne dogodke kot so rojstni dnevi, obletnice osnovnih ali srednjih šol, poroke ali družinska potovanja. Potiskane majice in ostala oblačila v barvah in grafični podobi srednjih šol in univerz so v tujini zelo popularna, v Sloveniji pa lahko s takšnimi izdelki postanete edinstveni in močno povečate svojo prepoznavnost. Potiskane majice so zelo uporabne tudi v športu, saj bo vaše moštvo izgledalo bolj enotno in organizirano, ko bo na tekmo prispeli oblečeno v enovito opremo.

Ideja in oblikovanje

Prvi korak na poti do vaše edinstvene tiskane majice je ideja in oblikovanje motiva, ki bo krasil vašo kolekcijo. Človeški okusi za estetiko so različni, zato razmislite o večih možnostih. Ali želite svojo majico personalizirati zgolj z ličnim logotipom na prsih, mimoidoče nasmejati z domiselnim napisom ali pa pozornost pritegniti s kričečo grafično podobo in tiskom na sprednji in hrbtni strani vaše majice? Ker pa vsak od nas ni usposobljen na področju grafičnega oblikovanja, se za pomoč pri končni vizualni podobi obrnemo na strokovnjake. Oblikovalci v Tiskarni Ekart vam bodo s strokovnostjo, znanjem in svežino pomagali izpopolniti vašo idejo in jo oblikovati v končno obliko, pripravljeno za tisk na majice. Grafični virtuozi Tiskarne Ekart s sodobnimi tehnikami in ustrezno opremo med seboj kombinirajo prave barve, črke, simbole in slike ter ustvarijo umetniško delo, ki bo osupnilo tako vas, kot tudi vse, ki bodo videli vaše majice.

Tiskanje

Ko ste v sodelovanju z zaposlenimi v Tiskarni Ekart izbrali svoj motiv, je čas za izdelavo izdelkov. Vaše majice bodo dotiskane s tehniko imenovano sitotisk. Že samo ime pove, da gre za odtis z uporabo sit, s pomočjo katerih lahko barvo natisnemo na praktično vse materiale, katerih površina je ravna in dovolj gladka. Izdelek na katerega odtisnemo barvo, pošljemo skozi sušilni tunel, ki barvo pri določeni temperaturi trajno zapeče na izdelek ter nudi barvi boljšo obstojnost.


Prednosti sitotiska so hitra priprava, možnost tiska na večje površine, visoka obstojnost in intenzivnost barv, visoka kvaliteta in cenovna dostopnost, prilagodljivost različnim površinam in materialom, prednosti sodelovanja s Tiskarno Ekart pa so strokovnost, izkušnje, osebni pristop in lastna zaloga širokega izbora majic in posledično hitrejša pot od same ideje do končnega izdelka.

Ogled ponudbe majic z možnostjo dotiska in ostalega promocijskega tekstila Tiskarne Ekart si lahko ogledate s klikom na naslednjo POVEZAVO.

KATALOG PROMOCIJSKIH DARIL

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja