Categories
Uncategorized

Enolistni koledarji

Enolistni koledarji so ena izmed najbolj priljubljenih vrst koledarjev. Razlog za to se skriva v tem, ker jih je enostavno umestiti v prostor, ob uporabi pa ni treba biti pozoren na spreminjanje strani po tednih ali mesecih. Zaradi nizke cene tiska so enolistni koledarji postali še posebej priljubljeni kot društveni ali klubski koledarji. Na eno strani enolistngea koledarja je namreč ob vseh 12 mesecih lahko dodana še fotografija in logotipi sponzorjev kluba oziroma društva. Če je enolisten koledar ustvarjen z drugim namenom, na primer kot osebno ali poslovno darila, lahko vključuje fotografije izdela podjetja ali fotografije vaših najbližjih.

Enolistni koledarji

Enolistni koledarji so ena izmed najbolj priljubljenih vrst koledarjev. Razlog za to se skriva v tem, ker jih je enostavno umestiti v prostor, ob uporabi pa ni treba biti pozoren na spreminjanje strani po tednih ali mesecih. Zaradi nizke cene tiska so enolistni koledarji postali še posebej priljubljeni kot društveni ali klubski koledarji. Na eno strani enolistnega koledarja je namreč ob vseh 12 mesecih lahko dodana še fotografija in logotipi sponzorjev kluba oziroma društva. Če je enolisten koledar ustvarjen z drugim namenom, na primer kot osebno ali poslovno darilo, lahko vključuje fotografije izdela podjetja ali fotografije vaših najbližjih.

Uporaba enolistnih koledarjev

Glavna prednost pri uporabi enolistnih koledarjev je preglednost. Brez zamudnega listanja po straneh lahko vidite katere obveznosti vas čakajo v prihodnih dnevih, tednih in mesecih, koliko tednov vas še čaka do praznikov, na kateri dan boste praznovali rojstni dan ali koliko časa je že minilo od nekega dogoka v začetku koledarskega leta. To enolistnim koledarjem daje veliko možnosti za učinkovito uporabo, ki vam bo olajšala življenje.

– Spremljajte navado. Natisnite prazen mesečni koledar in ga obesite nekam očitno: nad svojo mizo ali posteljo ali morda na ogledalo v kopalnici? Na vrh zapišite svojo navado, nato pa vsak dan, ko dokončate navado, postavite veliko kljukico.

– Vodite sestanek. Dodajte vse elemente, ki jih želite obravnavati na dnevnem sestanku, v koledar za tiskanje kot ločene dogodke; nato natisnite dnevni red ali pogled seznama

– Načrtujte počitnice. Natisnite koledar z datumi vaših počitnic, nato pa se usedite z družino in načrtujte svoje dejavnosti.

– Ustvarite uredniški koledar. Uporabite natisnjen mesečni koledar, da nastavite teme ali vrste objav za vsak teden ali dan, ki ga objavite. Ko načrtujete določene objave, se sklicujte na svoj uredniški koledar.

– Vodite dnevnik hrane. Zabeležite svoje obroke, prigrizke, porabljene kalorije, čas prehranjevanja in drugo s natisnjenim tedenskim ali mesečnim koledarjem.

– Ustvarite bralni dnevnik. Uporabite mesečni izpis za preprost dnevnik (morda prebrane strani na dan?). Uporabite tedenski ali dnevni izpis za zapiske o tem, kar ste prebrali.

– Sestavite urnik usposabljanja. Če se pripravljate na maraton ali drug atletski dogodek, lahko uporabite natisnjen koledar, da napišete svoj načrt treninga. Postavite ga na mesto, kjer ga lahko vidite, medtem ko trenirate za lažjo referenco.

– Zajemite spomine in poudarke. Uporabite natisnjen koledar kot ročno napisan dnevnik najpomembnejših dogodkov vsakega tedna.

– Delo na skupinskem projektu. Dodajte mejnike in opravila v koledar, nato pa natisnite pogled dnevnega reda za vse v skupini.

– Spremljajte rojstne dneve. Natisnite prazen letni koledar in označite dneve rojstnih dni,

– obletnice ali druga praznovanja. To je preprosta, hitra referenca.

Materiali enolistnih koledarjev

Papir, ki ga izberete, vpliva na ostrino in živahnost vaše fotografije. Natisi kakovosti fotografij so v večini primerov najboljši s polsijajnim papirjem, vendar nekateri ljudje, ki iščejo utišan videz, dobijo odlične rezultate na debelem mat papirju (ki lahko ustvari učinek, podoben akvarelnemu papirju s pravimi slikami). Večina dodelanega foto papirja je na voljo enostransko z mat hrbtno stranjo, kar morate upoštevati pri nakupu papirja in/ali tiskanju dvostranskih strani koledarja. 4inkjets.com ponuja vrsto različnih velikosti polsijajnega in foto papirja, ki je primeren za vaše posebne potrebe in proračun.

Zakaj ustvariti enolisten koledar po meri?

Za spremljanje: To se zdi očitno, vendar je popolnoma res. Številne vrste koledarjev se uporabljajo za spremljanje sestankov, rojstnih dni, obletnic in še več. Medtem ko je digitalni koledar priročen, tiskana različica ponuja možnosti, ki niso na voljo digitalno. Prilagodite jih z nalepkami, komentarji in fotografijami. Ponuja tudi bolj čustveno povezanost z nepozabnimi zmenki. Mnogi ljudje raje imajo večjo, oprijemljivo sliko, ki jo ponuja koledar po meri.

Za čustva: lepo si je ogledati koledar s splošno pokrajino ali naključnimi fotografijami mačk. Vendar ne zagotavlja osebnega dotika. Koledar s slikami po meri lahko napolnite z osebnimi spomini. Vsak mesec prinese naval veselih občutkov, ko se spomnite tistega posebnega trenutka.

Za navdih: Novo leto je najboljši čas za zastavljanje ciljev in zavezo k odločitvam. Edina težava je izpad teh obljub. Eden od načinov, da ostanete motivirani, je navdihujoč koledar po meri. Ti koledarji spremljajo napredek, pošiljajo gibljiva sporočila in služijo kot stalen opomnik za naprej.

Za obdarovanje: koledar po meri je eno najbolj popolnih prazničnih fotografskih daril. S toliko možnostmi prilagajanja je enostavno narediti koledar za vsakogar in vsakogar. Sosedje, šefi, družinski člani, zakonci, otroci in učitelji imajo vsi nepozabne dneve, ki jih lahko prikažejo v prilagojenem koledarju. To je darilo, ki obdaruje vse leto.

7 idej za enolistne koledarje

Če enolistne koledarje uporabljate kot društvene, klubske ali koledarje podjetja, potem je izbira glede motiva enostavna. V večini primerov se na koledar natisne fotografija z vsemi člani organizacije ter logotip. Če želite enolistne koledarje po meri izdelati za kakšno drugo priložnost, pa smo pri Tiskarni Ekart za vas pripravili nekaj kreaticnih idej, ki jih lahko uporabite pri oblikovanju koledarja na ključ.

1. Osredotočen na družino

Razširite zbirko družinskih fotografij pri delu s stenskim koledarjem. Ne potrebuje dodatnega prostora na mizi. Omogoča vam, da uživate v več kot enem sladkem spominu hkrati. Uporabite mešanico najljubših portretov in odkritih posnetkov iz prejšnjega leta. Če je to darilo za družinske člane, se osredotočite na ljudi in posebne trenutke, ki bi si jih želeli. Razmislite o povzetku medenih tednov za zakonca ali slikah vnukov za starše.

2. Potovalne dogodivščine

Številni ljudje so leta 2020 ostali zaprti doma. Predstavitev, kam želite potovati, je še vedno ena najbolj navdihujočih idej za DIY foto koledar. Ponuja nekaj, česar se lahko veselite v letu 2021. Druga možnost je, da povlečete iz zbirke fotografij s preteklih potovanj. Redni letalci imajo lahko eno potovanje na mesec. Drugi morajo biti ustvarjalni. Počitniške fotografije z obiska družinskega člana je povsem v redu vključiti v koledar potovalnih dogodivščin.

3. Fotografije hrane

Ste vadili najboljše nasvete za fotografiranje hrane? Svojo najboljšo hrano vnesite v velik foto koledar. Strani razporedite po letnih časih in navedite živila, ki govorijo o zimi, pomladi, poletju ali jeseni. Razlikujte koledarske mesece po tečajih. Nadomestni zajtrk, kosilo, večerja in posnetki puščave. Ustvarjalec pozor: koledar hrane lahko povzroči nenadno hrepenenje.

4. Paw-esome hišne ljubljenčke

Ustvarjanje stenskega koledarja po meri vam omogoča, da vsak dan postavite krznene dojenčke spredaj in v središče. Za tiste, ki imajo srečo, da živijo s kooperativnim hišnim ljubljenčkom, jih oblecite na 12 različnih načinov. Vsaka fotografska tema predstavlja en mesec koledarja. Ali pa zberite čim več odličnih fotografij hišnih ljubljenčkov. Nato poskusite izmenično bližnje posnetke s posnetki od daleč in akcijske posnetke s poziranimi fotografijami. Raznolikost se vam bo zdela osvežujoča.4

5. Navdihujoči citati

Najboljši način za ustvarjanje navdihujočega koledarja je s citati. Te lahko povlečet
e iz priljubljene knjige, pesmi, govora ali iz naključnega računa Pinterest. Vsaka beseda modrosti, ki pride na misel, bo prišla. Ko načrtujete ta koledar po meri, pomislite na ozadje ali slike. Izberite različne fotografije, ki ustrezajo občutku vsakega posameznega citata. Ali pa izberite ozadje, ki ga lahko uporabljate na vseh straneh koledarja.

6. Sezonski prizori

Te koledarje pogosto vidimo v trgovini s kartami ali v kiosku v nakupovalnem središču. Sezonski koledarji so lahko zelo splošni. Temu se popolnoma izognete s koledarjem po meri. Uporabite svoje lastne fotografije narave, da napolnite koledar z edinstvenimi posnetki. Izberite fotografije z najbolj presenetljivimi kompozicijami, osvetlitvijo in barvnim kontrastom. Nasvet: Motiv lahko pomaga pri
postopek izbire. Njegova pametna tehnologija izbere vaše najboljše slike in jih nato prenese v vaš koledarski projekt. Vaši sezonski prizori bodo nepozabni.

7. Praznična praznovanja

Vsak mesec v letu je omembe vreden praznik. Uporabite te naravno vgrajene teme za vodenje idej za koledar fotografij DIY. Januarja je lahko slika iz novega leta in aprila fotografija spomladanskega cvetja ali velikonočnih portretov. Za ne tako tradicionalen koledar praznujte manj znane praznike, kot je DOGust 1., univerzalni rojstni dan za pse iz zavetišča. Tu so tudi državni dan prijateljstva v avgustu, nacionalni dan las v oktobru in nacionalni dan piškotkov v decembru. Zaradi njih je zelo zanimiv – in pogovoren – koledar po meri.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja