Categories
Uncategorized

Darilni boni: kako in zakaj

Če že uporabljate darilne kartice, veste tako dobro kot jaz, da so to ena najboljših potez, ki jih lahko naredite! Darilna kartica je odlično in neverjetno priljubljeno darilo, za trgovca pa je še boljša. V tokratnem blogu bomo govorili o tem, kako in zakaj so tiskani darilni boni uporabni za podjetja.

Darilni boni: kako in zakaj

Če že uporabljate darilne kartice, veste tako dobro kot jaz, da so to ena najboljših potez, ki jih lahko naredite! Darilna kartica je odlično in neverjetno priljubljeno darilo, za trgovca pa je še boljša. Na žalost pa ne znajo oblikovati sami. Kaj je tisti drobni tisk na hrbtni strani darilnih kartic, ki jih kupite v drugih trgovinah? Kaj morate dati na svoje kartice? Kaj naredi odlično darilno kartico, ki jo ljudje želijo kupiti?

Brez strahu, pokrili smo vas! Spodaj je preprost vodnik v treh korakih za pridobitev vsega, kar boste kdaj potrebovali na svojih maloprodajnih darilnih karticah.

Eden najboljših načinov za izgradnjo odnosov s strankami je zagotavljanje pozitivne izkušnje, ki si jo bodo vedno zapomnili. Darilni boni lahko pomagajo privabiti nove stranke, nagradijo vaše zveste kupce in celo pomagajo, da bo šlo nekaj narobe prav. Enostavno jih je ustvariti z brezplačnimi predlogami na Avery Design & Print in natisniti kar iz lastnega tiskalnika, lahko pa jih oblikujete na spletu in pridobite profesionalni dotik z našo priročno storitvijo tiskanja Avery WePrint™.

Oglejte si te ideje o tem, kako vzpostaviti povezavo s svojimi strankami, da se bodo vračale.

KAKO?

1. Začnite preprosto

To je tisti del procesa oblikovanja, o katerem vsi premislijo. V redu je, da ostane preprosto! Na sprednjo stran vaše darilne kartice lahko postavite svoj logotip, besede »darilna kartica« in morda slogan, če ga imate. Ni nujno, da je zapleteno in bolj kot je vaša kartica pregledna, bolj bo opazna vašim strankam.

Na hrbtni strani darilne kartice priporočamo, da napišete svoj naslov, e-pošto, spletno stran ali druge kontaktne podatke. Želite, da bi vas ljudje lahko našli. Mnogi ljudje, ki prejmejo darilne kartice po meri za vaše podjetje, morda še nikoli niso bili tam, zato želite, da bi lahko zlahka stopili v stik z vami.

Nekaterim se zdi naslov predolg; dokler imate spletno stran in telefonsko številko na kartici, vas bodo ljudje našli. Namestili bomo tudi magnetni trak ali črtno kodo, če jo vaša kartica potrebuje, in se prepričali, da ima potrebne »Določila in pogoje«. Toda o tem bomo prišli kasneje.

2. Naj bodo videti lepo!

Ne želite dolgočasnih maloprodajnih darilnih kartic; potrebujete privlačen dizajn. Na vašo srečo smo pri Plastic Printers specializirani za oblikovanje darilnih kartic. Razmislite o uporabi edinstvenih barv, oblik in poudarkov za izdelavo vaših darilnih kartic, o katerih bodo prejemniki govorili in jih pokazali drugim ljudem!

Tako je; rekli smo oblike! Ni nujno, da je vaša kartica standardne pravokotne oblike; vse, kar želite poudariti svojo blagovno znamko, lahko storimo. Transparenten dizajn? Dobil si ga. Krožna karta? To lahko obvladamo. Ni nujno, da je vaša kartica kot druge kartice. S kartico natančno pokažite, zakaj vaša blagovna znamka izstopa.

3. Zaščitite se

Glavna težava, ki jo imajo ljudje z darilnimi karticami, je razumevanje, kaj sploh kupujejo. Zaradi tega je pomembno, da poskrbite, da se v primeru nesporazuma pokrijete. Zato priporočamo, da na zadnji strani vaših kartic dodate »Določila in pogoji«.

Obstaja nekaj specifikacij, ki jih je treba sporočiti potrošnikom. Pogoji in pogoji so natisnjeni na hrbtni strani kartice, kot vidite na zgornji kartici. Ti pogoji določajo preprosta pravila za uporabo kartic in kaj točno se ljudje strinjajo z nakupom kartic. Prav tako lahko začrtajo smernice za to, kaj lahko in česa ne morete kupiti z darilnimi karticami. Preproste stvari, kot so:

Ni mogoče unovčiti za gotovino

Ne vrača se

Izgubljene kartice ne bodo zamenjane

Določenih predmetov ni mogoče kupiti z darilnimi karticami

Darilne kartice bodo tudi določale, kje lahko uporabite določeno darilno kartico. Če na primer kupite darilno kartico Barnes & Noble pri Walmartu, lahko to kartico uporabite samo pri Barnes & Noble.

Oglejte si seznam vzorčnih pogojev tukaj: Vzorčni pogoji za darilne kartice

Kje dobim pomoč pri naročanju darilnih kartic po meri?

Me veseli, da si vprašal! Ne iščite več, pri tiskalnikih za plastiko smo tukaj za vse vaše potrebe v zvezi z darilnimi karticami. Naša predana ekipa strokovnjakov je pripravljena pomagati pri kakršnih koli vprašanjih ali pa takoj začeti načrtovati po vaših natančnih specifikacijah. Kliknite spodaj za začetek!

ZAKAJ?

Olajšajte obdarovanje

Zdaj lahko ustvarite prodajo, tudi če vaše stranke ne vedo, kaj kupiti. Darilni boni kupcem olajšajo iskanje primernega darila, ko so v stiski ali želijo, da prejemnik izbere svoj izdelek. Prav tako spodbuja promet s spodbujanjem prejemnika darila (in morebitnega novega kupca), da pride in unovči svoj certifikat.

Cenite zvestobo

Zahvalite se svojim nakupovalcem za njihovo zvestobo v znak hvaležnosti. Darilni bon lahko preseneti in razveseli vaše stranke, če jih občasno predstavi, ali jih spodbudi, da nadaljujejo z nakupovanjem vašega podjetja, da si prislužijo točke zvestobe, ki jih je mogoče unovčiti za certifikate različnih zneskov.

Stranke lahko nagradite tudi s promocijskimi karticami. Ustvarite kupone, ponudbe s promocijskimi kodami ali oglašujte zasebno prodajo na svojih prilagodljivih karticah, nato pa jih razdelite kupcem ali jih vstavite v njihovo nakupovalno torbo ali škatlo za pošiljanje.

Izrazite svoje opravičilo

Ali kupčeva pretekla nakupovalna izkušnja ni bila tako dobra? Ne čakajte, da se pritožba zagnoji ali stopnjuje. Podaljšanje darilnega bona pokaže, da je vaše podjetje lahko odgovorno za napake, in prosi stranko, da vam da še eno priložnost, da stvari popravite – in si prislužite njihovo zaupanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja