Categories
Uncategorized

Tiskanje vstopnic

Ne glede na to, ali načrtujete koncert, gledališko produkcijo, degustacijo craft piva ali muzejsko razstavo, boste morali prodati vstopnice za dogodke. Tiskane vstopnice za dogodke, kupljene osebno, so že dolgo standard, toda pojav interneta in digitalnih vstopnic sta spremenila pokrajino. Danes je skoraj 71 % vstopnic za dogodke prodanih na spletu. Poleg natisnjenih vstopnic je veliko mobilnih vstopnic (nikoli natisnjenih in uporabljenih samo na mobilni napravi) in digitalnih vstopnic (tiste, ki jih lahko natisnete doma).

Izhodišče je, da boste morali za uspeh vstopnice prodajati na platformah družbenih medijev, kot sta Facebook in Instagram, ter prek spletnega mesta za dogodke. Kaj pa preostalih 29 % vstopnic, ki niso prodane na spletu? To bomo obravnavali spodaj, razčlenili prednosti in slabosti vseh vrst vstopnic ter ponudili nasvete, kako se odločiti, kaj je primerno za vaš dogodek.

Prednosti tiskanih vstopnic za dogodek:

Če imate vstopnico, natisnjeno na trdni, gladki kartici, to dogodki doda posebno veljavo. Koščki vstopnic po vstopu živijo kot spominki.

Priložnosti za oglaševanje (in prihodke). Tiskane vstopnice se lahko plačajo same, ko prodate oglasni prostor na hrbtni strani vstopnic!

Vsi nimajo dostopa do pametnega telefona ali interneta, zato so tiskane stopnice nuja.

Odlične varnostne funkcije, vključno z zaporednim številčenjem, črtnimi kodami in kodami QR za enostavno in varno prijavo.

Tehnologija ni vedno varna. Zatemnjeni telefoni, brez Wi-Fi-ja in drugo lahko prispevajo k zamašenim vhodnim vratom. Po drugi strani pa bo natisnjena vstopnica za dogodek vedno delovala.

Z uporabo predlog vstopnic in tiskanja na zahtevo lahko imate vstopnice po meri pripravljene za hitro prodajo. Pri Tiskarni Ekart imamo vse vrste vnaprej oblikovanih tematskih predlog vstopnic. Poleg tega so naše cene tiskanja vstopnic nizke, naročila obdelamo v enem delovnem dnevu in ponujamo več možnosti hitre dostave. Poleg tega ima vsako naročilo garancijo na zadovoljstvo!

Slabosti mobilnih + digitalnih vstopnic:

Nekateri udeleženci imajo morda raje vstopnice za fizične dogodke, saj jim ni potrebno iskati lastnega tiskalnika.

Izključuje morebitne udeležence brez računalnikov, mobilnih naprav ali dostopa do tiskalnika.

Za prijavo na mobilno prodajo vstopnic je potrebna mobilna naprava, digitalne vstopnice pa morajo biti natisnjene ali vsaj na voljo na napravi.

Tehnologija včasih odpove, zato je hiter WiFi obvezen!

Obstaja veliko različnih vrst tiskanih vstopnic, ki jih lahko uporabite za svoj dogodek:

Oštevilčene vstopnice, vstopnice s črtnimi kodami, vozovnice za striptiz, vstopnice za boj proti goljufijam, srečke, vozovnice za plašč, vstopnice za čekiranje torbe itd.

Tiskanje oštevilčenih vstopnic je vedno idealno, tako da lahko spremljate svojo prodajo in udeležence. Vstopnice s črtnimi ali QR kodami, ki jih lahko skenirate, so še posebej koristne za organizacijo in odključevanje prodaje ali vstopa gostov. Vstopnice s trakom – naj bodo to vstopnice za pijačo, vstopnice za vstopnico ali karte za nagradno igro – so priročne in enostavne za shranjevanje. Vstopnice v polni velikosti z perforacijo so dobra promocija, saj lahko vključite umetnine in podrobnosti o dogodkih na večji velikosti papirja. Vstopnice s številko in/ali črtno kodo so odlične tudi za spremljanje udeležbe. Nazadnje, vstopnice so nepozabne spominke, saj lahko glavni del vstopnice vrnete gostu!

Pri Tiskarni Ekart lahko vaše standardne vstopnice opremimo s funkcijami oštevilčenja in preprečevanja goljufij, ki vam pomagajo pri organizaciji dogodka brez skrbi. Poleg tega lahko dodate prilagoditve, kot so načrti sedežev, vodni žig po meri in drugo. Glede na vaš dogodek boste morda potrebovali eno ali več vrst vstopnic za različne oddelke.

Drugačen pogled na tiskane vstopnice

Obstaja ogromno vrst vstopnic, saj vsaka plačljiva prireditev, dogodek, vstop v muzej, v fitnes center ali npr. v zabaviščni park zahteva svojo.

Zakaj ne bi tega koščka papirja še dodatno izkoristili v dobro svojega poslovanja?

Vstopnice, domiselno izdelane po meri dogodka, postanejo spomin na nepozabno doživetje vsakega obiskovalca. Spomin na tak dogodek ljudje hranijo še leta. Če so hkrati opremljene še z logotipom in sloganom vašega podjetja, bodo obenem spomnile tudi na vas. Tako lahko na odličen način izpostavite svoje podjetje ter pridobite nove, zveste stranke.

Na vstopnice lahko kot del vaše oglaševalske kampanje natisnete tudi posebno ponudbo, lahko jo uporabite kot bon ali kupon in tako še povečate prodajo.

Odločite se za tisk vstopnic pri nas:

  • nudimo vam različne materiale, na katere bodo vstopnice natisnjene,
  • odločate se lahko med enobarvnimi ali večbarvnimi različicami,
  • na vašo željo so vstopnice lahko oštevičene,
  • urejene po sedežnem redu,
  • perforirane,
  • zlepljene v bloke …
  • In ker je vstopnica pravzaprav denar, tudi zaščitene proti ponarejanju!

Zagotavljamo vam profesionalen pristop ter kvaliteten tisk po meri narejenih vstopnic, s katerimi boste učinkovito promovirali svoje podjetje ali dogodek – in to po konkurenčni ceni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja