Categories
Uncategorized

Nalepke in etikete

Etikete in nalepke dodajo veliko vrednost embalaži vašega izdelka.

Ne glede na to, ali so funkcionirajo kot dodatni detajl vaše embalaže ali način sporočanja informacij, vas uporaba nalepk ali etiket po meri loči od konkurence.

Medtem ko pri embalaži upoštevate svoje možnosti tiskanja in končne obdelave, enako velja za nalepke in etikete!

V preteklosti so nalepke in nalepke sporočale pomembne informacije za več kot le embalažo. Danes imajo simboli na nalepkah in etiketah univerzalne pomene, ki jih vsi razumemo.

Pomislite na oznake lobanje in križnih kosti, ki jih vsi razumemo kot strupene ali škodljive.

Poleg simbolike ponujajo nalepke in nalepke osebni pridih vaši embalaži, ki vam omogoča, da zgradite pristne in dolgotrajne odnose s svojimi strankami.

Tukaj si bomo ogledali, kaj so nalepke in nalepke, zakaj so lahko v pomoč, ter možnosti tiskanja in končne obdelave, ki jih morate upoštevati.

Kaj so nalepke in etikete?

Ko razmišljate o izkušnji embalaže za stranke, nalepke in etikete naredijo veliko razliko za vašo blagovno znamko.

Če želite razširiti prodajo svojega podjetja in izboljšati splošno nakupno izkušnjo za stranke, je dobro, da se poglobite v tiskanje nalepk po meri.

Nalepke in etikete so še posebej uporabne, ko se je vaše podjetje odločilo za zalogo embalaže za vaše izdelke.

Embalaža na zalogi je ponavadi videti zelo splošna in nima tistega osebnega dotika, ki ga kupci iščejo pri nakupu izdelkov.

Uporaba nalepk in nalepk po meri ni le stroškovno učinkovit način za izboljšanje vaše embalaže, ampak omogoča bolj vidno razlikovanje med vami in vašimi konkurenti.

Dobite lahko različne možnosti in oblike, kar je najboljše od vsega pa je, da je prilagojena barvam in dizajnu vaše blagovne znamke, da ustvarite edinstven občutek za vašo embalažo!

Ko se torej odločite, da so nalepke in nalepke lahko dragocen dodatek k vašemu podjetju, boste morali podrobneje preučiti tiskanje nalepk in nalepk ter zakaj se uporabljajo.

Zakaj so nalepke in etikete uporabne?

Ugotovili boste, da se nalepke in etikete uporabljajo iz različnih razlogov. Uporabljajo se lahko kot dekorativni element za krepitev blagovne znamke ali za posredovanje kritičnih informacij, kot so „vnetljivo“ ali „krhko“.

Informativne etikete so učinkovite pri ustvarjanju močnega prvega vtisa, saj jih boste običajno videli na zunanjosti škatel, kupci pa jih opazijo že pred razpakiranjem.

Okrasne nalepke se običajno uporabljajo v notranjosti embalaže, na primer, da ohranijo ovojnico na mestu in dodajo dodaten pridih.

Informacije

Nalepke in nalepke pritegnejo oko, tako da če morate posredovati pomembne informacije o tem, kaj je v embalaži, so nalepke in nalepke morda odgovor, ki ga iščete.

Glede na rešitev za tiskanje, ki jo uporabljate, lahko ustvarite nalepke, usklajene z vašo blagovno znamko, hkrati pa posredujete pomembne informacije o vaših izdelkih.

Na primer; ali ima vaš izdelek konkurenčno prednost, ko gre za ceno? Nalepite nalepko in povejte svojim strankam!

Primer informativne oznake

Čeprav se morda zdi, da je posredovanje opozoril pomanjkljivost za vaše izdelke, pa dejansko poveča verodostojnost vaše blagovne znamke.

Popolnoma transparenten odnos do vaše stranke gradi zvestobo in zaupanje strank, s čimer krepi ugled in pripoved vaše blagovne znamke!

Tržna vrednost nalepk in etiket

Če želite narediti odličen prvi vtis takoj, ko stranka prejme svojo embalažo, ni dvoma, da lahko nalepke in etikete zagotovijo spodbudo.

To je preprosta rešitev za izvedbo, ki lahko izboljša izkušnjo razpakiranja vaših izdelkov.

Ustvarite lahko nalepke za umetniška dela s svojimi dizajni in logotipi ali pustite zabavno prilagojeno sporočilo, da zagotovite pristen občutek.

Nalepke in etikete lahko izboljšajo vašo blagovno znamko, medtem ko stanejo sorazmerno malo in učinkovito povečajo tržno vrednost vašega podjetja, hkrati pa vašim izdelkom dodajo zabaven element.

Komunikacija

Nalepke in etikete lahko strankam povejo veliko o vaši blagovni znamki.

Ne glede na to, ali gre za količino truda, ki ga vložite v izkušnjo embalaže ali preprosto zagotavljanje informacij o izdelku, je veliko prostora za komunikacijo.

Nalepke in etikete prispevajo k zgodbi vaše blagovne znamke in splošni izkušnji na hiter in preprost način.

Medtem ko je neka komunikacija bolj implicitna, druge vrste nalepk in etiket sporočajo, kaj pomeni vaša blagovna znamka in kako lahko vaše stranke pridobijo najboljšo izkušnjo z vašimi izdelki.

Dostava

Praktično gledano, nalepke in etikete prav tako zagotavljajo veliko vrednost vašemu postopku pošiljanja.

Črtne kode, opozorila in druge vrste nalepk lahko pošiljateljem povedo veliko o vašem izdelku in o tem, kako zanj skrbeti med pošiljanjem.

Nalepke za pošiljanje so ključni del postopka pošiljanja, ki zagotavlja, da vaši izdelki pristanejo v naročju vaših strank, zakaj jih torej ne bi obravnavali nekoliko drugače?

Primer vključitve funkcionalnih nalepk v oblikovanje embalaže

Ustvarjanje nalepk za pošiljanje po meri je odličen način za združevanje funkcionalnosti z zasnovo vaše embalaže!

Nalepke za pošiljanje so lahko videti nekoliko dolgočasno in odvzamejo izkušnjo razpakiranja, zakaj jih torej ne bi vključili v svoj dizajn za brezhibno izkušnjo.

Tiskanje lastnih nalepk v primerjavi s profesionalnim tiskanjem

Obstaja nekaj različnih načinov razmišljanja o tiskanju etiket in nalepk. Če ne pošiljate velike količine paketov ali je pošiljanje običajno občasno, lahko natisnete svoje nalepke.

Morda boste za to potrebovali določeno vrsto tiskalnika, vendar to lahko storite.

Upoštevajte, da če poskušate vse natisniti sami, vam to vzame veliko časa in črnila!

Na dolgi rok vam morda ne bo prihranilo toliko, kot si mislite, če bi tiskali nalepke in nalepke doma.

Uporaba profesionalnega tiskalnika nalepk in etiket je v tem primeru odlična ideja! Prihranili boste lahko čas, trud in zaloge, medtem ko boste tiskali profesionalne kakovosti.

Dobili boste tudi popust v velikem obsegu za velike količine, zaradi česar bo dolgoročno bolj stroškovno učinkovit.

Drugi bonus je, da boste na poti prejeli strokovne napotke, ki vam lahko pomagajo dodatno izpopolniti specifikacije in obliko vaših nalepk in nalepk, da zagotovite, da so najbolj primerne za vaš izdelek.

Profesionalni tiskalniki nalepk in etiket običajno uporabljajo vrhunske materiale, ki so bolj trpežni. Ko gre za dodelavo in oblikovanje, boste imeli veliko možnosti, ki bodo vašim izdelkom pomagale izstopati in pozitivno vplivati.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja